888poker

888pokerHar du lyst til et pokersite, som er kendt for overkommelig modstand, og hvor du kommer i gang med det samme, så er 888poker stedet for dig.

888poker er nemlig ligefrem kendt blandt pokerspillere som “Akvariet” på grund af de mange “fisk”, som du kan finde her.

Og for at det ikke skal være løgn, så lader 888poker dig komme nemt i gang med $8 i turneringsbilletter, når du har oprettet din spillekonto.

888poker tilbyder dig:

  • $8 gratis
  • Op til 3.000 kr. i velkomstbonus
  • 9 freerolls efter første indbetaling

Spiludvalg hos 888poker

Hos 888poker finder du primært de “normale” pokervarianter Texas hold ’em og Omaha, men du har også mulighed for at spille 7-card stud poker. Du kan selvfølgelig selv vælge dit level helt ned til få cent for et big blind.

Dernæst har du selvfølgelig mulighed for at spille et væld af både sit & go turneringer og planlagte turneringer. Hver søndag kan du være med i den største turnering hos 888poker, nemlig deres $100k Challenge.

Med mindre du har specielle ønsker, skulle der altså være mulighed for, at du kan finde et spil poker, som falder i din smag.

Fordele og ulemper hos 888poker

Der er mange store fordele ved at spille hos 888poker. Først og fremmest skal nævnes de mange muligheder for at komme godt i gang med at spille. De $8 er fordelt på hele 6 turneringsbilletter. Du får fem stykker til $1 og en enkelt til $3. Dermed har du altså mulighed for at starte din pokerformue uden nogensinde at lave en indbetaling.

Dertil kommer den lette modstand, som sitet har ry for at have. Tilnavnet “Akvariet” stammer helt tilbage fra den gang 888poker var kendt som Pacific Poker. For læsere, som måske er ubekendt med pokerjargon, så er en fisk en urutineret eller måske bare direkte dårlig spiller, som er let at vinde penge fra.

Af ulemper er der ikke så mange. Den eneste ulempe vi kan komme i tanke om, er at du kun har mulighed for at spille tre forskellige former for poker, så selv et relativt normalt spil som 5-card draw ikke har fundet vej til udvalget. Så har du lyst til at spille denne, eller endnu mere særprægede former for poker, så må du finde et andet sted.

Sikkerhed

888poker, og i øvrigt også de øvrige spilmuligheder, som du finder hos 888 (casino og sport), har selvfølgelig dansk licens, og det betyder helt overordnet, at du kan stole på sikkerheden.

Der bliver ført tilsyn fra Spillemyndighedens side med, at der bliver anvendt godkendt krypteringsteknologi til at behandle både dine personlige oplysninger og dine kreditkortoplysninger.

Dertil kommer selvfølgelig også, at der anvendes en godkendt tilfældighedsgenerator, som sikrer, at selve spillet går retfærdigt til. Den eneste form for snyd, som et pokersite har svært ved at gardere sig imod er såkaldt collusion, men hvis du har mistanke om, at to eller flere ved det samme bord arbejder sammen, er du velkommen til at kontakte 888poker, som gerne ser på sagen.

3 grunde til at vælge 888poker

1. Velkomsttilbuddet – 888pokers velkomsttilbud er et af de mest omfattende på pokermarkedet, og det ryger ind på toppen af listen over grunde til at vælge dette site. Så snart du har lavet din første indbetaling på kontoen, har du fået mulighed for at spille med i i alt 15 forskellige turneringer med mange tusinde dollars i præmiepuljerne.

2. Modstanden – 888poker er som nævnt kendt for at være et sted, hvor modstanden er til at overkomme, og det er naturligvis en god grund for en rutineret pokerspiller til at kogge forbi. Det eneste du skal sørge for er selvfølgelig, at du ikke selv ender med at være en af de fisk, som andre spillere nyder godt af.

3. Erfaringen – 888poker har været med i gamet i rigtig mange år, og erfaring fornægter sig ikke. Det er selvfølgelig også én af grundende til at så mange spillere vælger 888poker, og grunden til at det i dag er verdens næststørste pokersite målt på antallet af spillere.

Besøg 888poker i dag og kom i gang med dine første gratis turneringer. Du er klar med det samme med fem billetter, som du kan bruge til lige præcis de $1 turneringer, som du har lyst til at spille. Valget er fuldkomment dit.

God fornøjelse!

TOP