Bingo spiludbydere

bingo spiludbydere

Det er superhyggeligt at spille bingo. Det skal der hverken være tvivl eller diskussion om. Det eneste problem med bingo, er at ventetiden til det næste spil i den lokale bingohal til tider kan virke alt for lang. Det behøver den dog ikke, for når du spiller bingo online, kan du helt selv bestemme, hvornår du vil spille og udvalget af bingo spiludbydere er stort.

Du behøver ikke en gang gå på kompromis med det sociale element, for selv om du ganske vist ikke kan se de andre spillere, så sidder de allesammen lige ved siden af dig, så du kan få en hyggesludder gennem chatten.

Listen over online bingo spiludbydere er dog ikke voldsomt lang. Bingo er nemlig i lighed med lotto at regne for 100% heldbaseret, og med indførelsen af Spilleloven i 2012 blev Danske Spil den eneste udbyder, som må have den slags spil om penge på programmet.

Dermed er Danske Spil altså din eneste mulighed for at finde online bingohaller, men det betyder ikke at dine muligheder for at finde forskellige bingospil er blevet forringet. Danske Spil Bingo lever nemlig i høj grad op til det ansvar, som et monopol også medfører. Du kan finde 13 forskellige bingospil med forskellige prisniveauer og alle med en flot jackpot, som du kan vinde, hvis du har heldet med dig.

Guide til bingo spiludbydere

De billige

Hvis du gerne vil starte lidt forsigtigt med dit online bingo eventyr, kan du selvfølgelig starte i den billige ende. Og det bliver logisk nok ikke meget billigere end gratis, og med Gratis Bingo hos Danske Spil har du muligheden for at starte lige præcist så forsigtigt, som du vil. Du kan spille Gratis Bingo hver dag fra kl. 19 til 23, og selv om det er gratis, så bliver det kedeligt uden en gevinst, og derfor er der også en jackpot på 1.000 kr., som bliver udløst ved pladen fuld inden for 50 numre.

Næsten ligeså billigt som gratis er 1 krone. Du kan spille 1 Krone Bingo hver dag fra kl. 10 til 17, og også her er jackpotten på1.000 kr. med den forskel at den vokser indtil den bliver udløst. I 1 Krone Bingo spilles der kun til en enkelt række, og jackpotten bliver udløst, hvis du får bingo indenfor 9 udråbte numre.

I denne forbindelse skal det også nævnes, at der findes andre bingo spiludbydere, som tilbyder gratis bingo. Her kan eksempelvis nævnes Bingo Slottet og Dane Bingo, men gevinsterne her kommer aldrig over 45 kr. så Danske Spils udvalg er klart sjovere.

Den dyre

Hvis du er klar til for alvor at give den gas med bingo, koste hvad det vil, så kan vi anbefale Mega Jackpot Bingo. Her betaler du 30 kr. for at være med, og du kan spille hele døgnet rundt, hvis der bare er andre spillere, som også er klar. Som navnet antyder, så er det her, du finder den største jackpot. Den er altid på mindst 30.000 kr. og du kan vinde den, hvis du får pladen fuld inden for 57 opkaldte numre.

Den festlige

Nu skal det jo ikke alt sammen handle om at vinde jackpots. Der skal også være plads til lidt ekstra skæg og ballade ved siden af bingospillet. Det bliver der sørget for i Stjernedrys, hvor der bliver sat lidt ekstra kulør på, når Danske Spil finder anledning til det. Det kan være op til højtiderne eller i forbindelse med større TV-events som Melodi Grand Prix eller en fodboldlandskamp.

I den forbindelse vil der være ekstra præmier at vinde i chatquizzerne, ligesom der som regel ved være en særlig gæst i “studiet” som chatvært. Den almindelige jackpot kan naturligvis stadig vindes, hvis du bare har betalt de 18 kr. som en plade koster.

Hvis du gerne vil holde et ekstra godt øje med de tilbud, som du kan finde hos Danske Spil Bingo, kan vi anbefale, at du besøger vores søstersite Bingoforum.dk, hvor du bl.a. kan tilmelde dig nyhedsbrevet og få nyhederne direkte i din indbakke.

TOP