Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Kortspil

Køb spillekort / kortspil på nettet
Køb spillekort af allerhøjeste kvalitet hos Pokershop.dk
Besøg Pokershop.dk
Spil kort på nettet
Spil alt fra hjerterfri, præsident (røvhul), whist, mm. på nettet.
Gå til guiden

Spillekort eller kortspil?

Der kan være flere grunde til du er havnet her. Vi kan komme på 2. Lad os se om, vi har gættet rigtigt.

Spil sjove kortspil på nettet

Kortspil har altid været populære, både som tidsfordriv og på seriøst plan, med eller uden penge involveret.

Derfor er der heller ikke noget mærkeligt i, at mange kortspil er tilgængelige til at spille på nettet, og ligesom deres modstykker i det virkelige liv, kan det både være med og uden penge involveret.

I denne korte guide vil vi forsøge at hjælpe dig til at finde de kortspil du leder efter.

Her kan du spille 'gratis' kortspil

Der findes et utal af forskellige kortspil – og det kan være svært at finde dit favoritspil. Underneden har vi listet nogle udmærkede steder hvor du kan spille mod andre – venner eller fremmede – enten gratis eller for ganske få håndører.

Bemærk – der er ikke tale om ‘spil om penge’ men blot at du visse steder skal købe kredit for at spille. Som så mange andre steder, skal du altså købe dig til livets tant og fjas.

Trickstercards – spil hjerterfri, whist, bridge, 500 og andre spil. Spil mod computeren eller andre mennesker.

Cardzmania – spil bridge, Præsident*  500, canasta, gin, rummy, snyd, krig og MANGE andre spil – spil  mod computeren eller mod andre spillere.

Spigo – spil et hav af spil – og mange spil som man ikke kan finde andre steder. Spigo deler vandene, og de får (enormt) dårlige anmeldelser på Trustpilot – så det er med blandede følelser vi har dem med på listen her. Spigo anklages for (særligt siden starten af 2021) at være grådige samt at køre ustabilt. Til gengæld kan du som nævnt finde sjove kortspil (og ofte også ‘ægte’ modstandere) som slet ikke – så vidt vi ved – kan findes andre steder.

 

*desværre ikke det rigtige præsident (eller røvhul) – men det minder en lille smule om det.