Danske Spil Poker

Danske Spil PokerHar du lyst til at spille på det mest danske af alle pokersites, så er det Danske Spil Poker, du skal kigge på.

Danske Spil Poker er Danmarks ubetinget største spilleside, hvor du finder alt, hvad du kunne have lyst til at spille på – heriblandt selvfølgelig poker.

Du bliver budt velkommen med en bonus på op til 1.000 kr., som du får oveni din første indbetaling, i små rater.

Danske Spil Poker tilbyder dig:

  • 1.000 kr. velkomstbonus
  • Hyggeborde for begyndere
  • Masser af spændende kampagner

Spiludvalg hos Danske Spil Poker

Hos Danske Spil Poker har du selvfølgelig først og fremmest mulighed for at spille det sædvanlige Texas hold ’em, men du kan også prøve kræfter med Omaha og 7-card stud – begge kan du spille enten almindeligt eller som hi-lo.

For dig, som lige er startet med at spille poker og gerne vil undgå at blive jagtet af hajerne, kan Danske Spil Poker tilbyde hyggebordene, som du kan finde i pokerlobbyen markeret med en smiley. Sætter man sig ved disse borde, kan man kun have ét bord åbent ad gangen, og det er ikke nok for de mere seriøse spillere.

Danske Spil Poker byder på en lang række af spændende turneringer. Du kan selvfølgelig satse stort og vinde stort, men vil du gerne bare spille for småbeløb, kan du være med i hele fire freerolls hver eneste dag. De tre af dem har $20 i præmiepuljen, mens den sidste, som bliver spillet hver aften kl. 20 har $50 på højkant.

Fordele og ulemper hos Danske Spil Poker

Der er en stor fordel i hyggebordene, som giver de nye spillere en chance uden at det egentlig tager noget fra de rutinerede spillere. Der er masser af andre borde, som de kan gå på jagt på. Det er det velnok største plus hos Danske Spil Poker.

En anden stor fordel finder du som dansker i, at Danske Spil har borde, som er forbeholdt danske spillere. De er markeret i lobbyen med et dansk flag.

Selv om du har mulighed for mere end bare Texas hold ’em, så kunne man måske godt ønske lidt mere variation i typerne af poker, som kan spilles hos Danske Spil. Det er umiddelbart den største ulempe.

Sikkerhed hos Danske Spil Poker

Kort fortalt så er sikkerheden på Danske Spil Poker i top. Det er et af hovedkravene for at få den licens, som siden 2012 har været nødvendig for at kunne tilbyde spil om penge til det danske marked. Det betyder også, at der bliver ført tilsyn med sikkerheden fra Spillemyndighedens side, og dermed er du sikret to steder fra.

Du kan med andre ord være helt tryg i visheden om, at alle dine personlige oplysninger bliver behandlet forsvarligt med den seneste krypteringsteknologi, og spillene er baseret på en godkendt tilfældighedsgenerator.

Tre grunde til at vælge Danske Spil Poker

1. Hyggebordene – Er du ny i pokergamet, så er hyggebordene nok din bedste grund til at vælge Danske Spil Poker. Det er ikke mange steder, nye spillere kan være i fred for hajerne, men det har man altså sikret hos Danske Spil Poker. Det bliver din bedste måde at udvikle dit spil i ro og mag.

2. De spændende kampagner – Der er næsten altid et eller andet at finde på Danske Spil Pokers kampagneside. Hvad det er, du kan finde der, svinger en del. Nogle gange er det en ekstra bonus og andre gange er det en turneringsserie. Måske det mest spændende er kvalifikationerne til den årlige Pokerchef tur til Las Vegas.

3. Sit & Go Hero – Sit & Go Hero er en lidt speciel form for poker, som du kan spille hos Danske Spil. Det bliver spillet som en almindelig sit & go turnering med fire spillere, men først efter, at der er blevet trukket lod om, hvem “helten” er. Derefter vil der komme endnu et lykkehjul frem på skærmen, som bestemmer, hvor meget der spilles om. En portion af præmiepuljen går til den spiller, som slår helten ud, mens resten går til vinderen.

Besøg Danske Spil Poker  og kom i gang med at spille på hele Danmarks spilleside. Når du først har oprettet din spillekonto til poker, kan du bruge den samme konto til alle Danske Spils øvrige tilbud inden for casino, bingo, sportsspil og naturligvis også lotto.

God fornøjelse!

TOP