Poker spiludbydere

Poker spiludbydere

Hvis du er en af de efterhånden mange danskere, som holder af at spille lidt hyggepoker sammen med vennerne, så er det måske en idé at forsøge sig med online poker også, hvor der er et stort udvalg af poker spiludbydere. Det giver dig mulighed for at finde mange flere modstandere, og er du dygtig, kan du også sagtens finde nogle, som bare venter på at blive blanket af.

Den online pokerverden kan dog være lidt af en jungle, og det kan virke uoverskueligt, når man skal i gang. Hjælpen er dog lige ved hånden og her på Spiludbydere.dk vil vi gerne fortælle om nogle af de poker spiludbydere, som vi rigtig godt kan lide.

Guide til de bedste poker spiludbydere

Danske Spil Poker

Danske Spil Poker er et naturligt valg, hvis du gerne vil fortsætte med at spille “hyggepoker”, som du er vant til. Det kan være skræmmende som relativt ny spiller at gå i gang med online poker, for der er ofte hajer i farvandet, som bare venter på at finde nye fisk, som de kan tage penge fra.

Det problem kan du relativt simpelt komme ud over hos Danske Spil Poker, som har indført hvad de kalder “hyggeborde”. Dem kan du finde i deres pokerlobby markeret med en smiley, og det specielle ved disse borde er, at det kun kan lade sig gøre at have Æ©t bord åbent. Det holder de semi-professionelle spillere væk, da de oftest foretrækker at spille på flere borde ad gangen.

Nye spillere bliver budt velkommen hos Danske Spil Poker med en velkomstbonus på op til 1.000 kr. og du kan ofte finde små kampagner, som kan give dig lidt ekstra bonuskroner ind på spillekontoen.

Unibet Poker

Ligesom Danske Spil er Unibet Poker et godt sted at starte, hvis man er ny online pokerspiller. “Hajnettet” hos Unibet Poker virker dog på en anden måde end hos Danske Spil. Unibet har sin helt egen pokersoftware, og her har de valgt at lave et par features, som gør livet lettere for dig.

For det første er det ikke muligt at anvende diverse tracking programmer sammen med Unibets pokerklient. Det betyder at den eneste måde dine modspillere kan lave statistik over dit spil er med papir og blyant. Og selv det kan du let komme udenom, for i modsætning til andre poker spiludbydere tillader Unibet nemlig at du skifter identitet.

Alle nye spillere hos Unibet får 100 kr. kvit og frit til at spille for samt en velkomstbonus på op til €200, alt efter hvor meget du når at spille inden for de første 60 dage.

888poker

888poker har ikke lavet nogen deciderede tiltag, som kommer nye spillere til gode. Til gengæld har denne spiludbyder i efterhånden mange år været kendt for den relativt overkommelige modstand.

Som ny spiller hos 888poker får du $8 gratis i form af turneringsbilletter. Du får fem $1-billetter og en enkelt $3-billet. Du bestemmer selv, hvilke turneringer du vil bruge billetterne til. Derudover får du en velkomstbonus på op til 3.000 kr. og ikke færre end ni freeroll-billetter, når du har lavet din første indbetaling.

Mulighederne er mange. det sværeste er næsten at vælge, men her har du ihvertfald fået et par tips om nogle af vores favoritter blandt poker spiludbydere.

God fornøjelse!

TOP