Poker

Poker spiludbydere

Hvis du vil i gang med at spille poker på nettet, så er der faktisk kun få grænser for de muligheder du har. Derfor er det naturligvis heller ikke så lige til at beslutte sig for, hvor man skal spille, men her på Spiludbydere.dk vil vi gerne hjælpe dig med at komme bedst muligt i gang. Der er mange faktorer, som kan spille ind, men vi har valgt at se på dem, som byder dig bedst velkommen og har mest at byde på for begyndere.

888poker

888poker er et af de sites på det danske pokermarked, som tager allerbedst imod nye spillere. Her får du først og fremmest $8 helt gratis, når du opretter din spillekonto. Det er dog ikke kontanter, som bliver sat ind på din spillekonto, men derimod turneringstokens – fem $1-tokens og et enkelt til 888pokers $3 Mega Micro turnering. Du spiller altså med i hele seks turneringer, inden du overhovedet har lavet en indbetaling på din spillekonto.

Men det er kun begyndelsen hos 888poker. Hvis du ikke får del i nogen af præmiepuljerne i de seks første gratis turneringer, så skal du faktisk kun lave en indbetaling på din spillekonto, før du kan gå i gang med at spille de næste. Når du har lavet din indbetaling får du nemlig billetter til ikke færre end ni freerolls – altså gratis turneringer. De syv af dem er First Depositors’ Freerolls med præmiepuljer på $500. Du får en enkelt billet til en $1.000 Depositos’ Freeroll, og endelig får du en gratis chance for at kvalificere dig til den ugentlige $100.000 Challenge.

Endelig fordobler 888poker dit første indskud op til 3.000 kr. Denne bonus kommer dog ikke direkte ind på din spillekonto, men bliver frigivet i rater af 60 kr. efterhånden som du optjener point. For at optjene 100 point skal du lægge for 300 kr. i rake – altså det gebyr du automatisk betaler for at være med i en pokerhånd.

Unibet Poker

Unibet er en af de spiludbydere, som har hele pakken af online spil, og det er en sjov side at bevæge sig rundt på. Og Unibet Poker kan bestemt også finde ud af at få nye spillere til at føle sig velkomne. Ligesom hos 888poker får du mulighed for at spille gratis poker om rigtige penge, når du opretter din spillekonto.

Til forskel fra 888poker er det dog cash-bordene, du får mulighed for at prøve kræfter med fra starten. Du får 100 kr. i form af en €14 cash-billet, som kun kan bruges på NL4-bordene. Det vil sige de borde, hvor blinds ligger på €0,02/€0,04. Du får desuden også en €2-token til en af satellitturneringerne til Unibets egen serie af live-turneringer Unibet Open.

Endelig giver Unibet Poker dig en velkomstbonus på op til €200. Den begynder du at optjene, så snart du begynder at spille – uanset hvor mange penge du har sat ind på din konto. Unibet behøver ikke give særlige freeroll-billetter til nye spillere, for der er masser af freerolls med puljer af forskellig størrelse i det normale program. Derudover har du hele tiden mulighed for at optjene små belønninger i de månedlige missioner, som du finder på Unibet Pokers kampagneside.

Danske Spil Poker

Danske Spil er ikke ligefrem kendt for at være et sted, som smider om sig med velkomstbonusser og gratis spil, men derfor er det alligevel ikke noget dårligt sted at starte. Velkomstbonussen hos Danske Spil Poker lyder på beskedne 1.000 kr. som skal spilles fri med det dobbelte antal point, som du har sat ind på din konto. Indsætter du 100 kr. skal du altså optjene 200 point. Du får to point, hver gang du raker for $1.

Men der, hvor Danske Spil Poker bliver til et godt sted for begyndere er på de såkaldte hyggeborde. Dem finder du i Danske Spils pokerlobby markeret med en smiley. Det særlige ved hyggebordene er, at du kun kan have Æ©t bord åbent ad gangen. Det gør at disse borde bliver uinteressante for de mere seriøse spillere, som gerne vil have mange borde åbne på en gang.

Selv om den software, som Danske Spil Poker benytter er knyttet til et internationalt netværk, så er der selvfølgelig¸lgelig også mulighed for at spille med på både cash-borde og i turneringer, som udelukkende er til danske spillere. Dermed skal eventuelt manglende sprogkundskaber heller ikke være nogen hindring for, at du kan gå i gang med at spille hos Danske Spil Poker.

Besøg i øvrigt vores søstersite Texaspoker.dk, som er Danmarks hyggeligste poker forum. Her er plads til alle – også begyndere – og du finder tit tilbud om forbedrede bonusser og hyggelige turneringer, som kun er for Texaspoker-brugere.

TOP