Spil på heste hos Danske Spil

Spil på heste hos Danske Spil

Vi har tidligere skrevet om Spilleloven, og hvordan den har betydet, at det kun er Danske Spil, som må udbyde eksempelvis bingospil om penge i Danmark. Hvad vi ikke har været så meget inde over er til gengæld, at Danske Spil også er de eneste, som må tilbyde spil på hestevæddeløb. Spil på heste hos Danske Spil.

Så hvis du er bidt af en gal trav- eller galophest, og du altså har lyst til at spille på den, så er det Danske Spils Dantoto-system, du skal igennem, uanset hvilken dansk travbane du befinder dig på.

Men hvis du ikke bryder dig om lugten af hest, eller der bare er langt til dagens løb, så kan du også bare placere dig foran din computer og spille online, for det giver Danske Spil naturligvis også mulighed for.

Du kan spille på løb fra alle danske og svenske baner samt nogle stykker i England, USA og Frankrig. Her på Spiludbydere.dk vil vi gerne fortælle om nogle af de mest almindelige former for spil.

Vinder, plads og vinder/plads – spil på heste hos Danske Spil

Den enkleste måde at spille på heste på er slet og ret at forsøge at gætte vinderen af løbet. Du går ind på det aktuelle løb, krydser din favorithest af og vælger hvor meget du vil spille for. Det mindste beløb er 10 kr. og du får angivet oddset på samme måde, som hvis du havde spillet på en fodboldkamp. Du skal altså gange oddset med dit indskud for at regne din gevinst ud.

Pladsspillet fungerer sådan set på samme måde, men med den forskel, at du spiller på, at din hest slutter som nr. 1, 2 eller 3 i løbet. Det giver naturligvis lavere odds, men også større chancer for at vinde. Ligesom i vinderspillet er mindste indsats 10 kr.

Du kan også vælge at kombinere de to ved at spille vinder/plads. På den måde spiller du på den samme hest to gange. Her er minimumsindsatsen 20 kr., men vinder din hest løbet, vinder du to gange på det samme væddemål.

På samme måde kan du vælge at spille en “raket”. Raketten er hestevæddeløbets svar på Den Lange i Oddset. Du skal således vælge mellem 2 og 10 heste på den samme kupon, og du kan kombinere det sådan, at du spiller en hest som vinder i ét løb og en anden hest som plads i det næste.

Tvilling/trio

Tvilling og trio-spil er sådan set ligeså simple som at spille vinder og plads, men der er flere penge at hente, hvis du kan ramme rigtigt. Tvilling går i al sin enkelhed ud på, at finde den hest, som vinder og den hest som bliver nr. 2. Trio foregår på samme måde, men her skal du lige have tredjepladsen med også.

V75

V75 er Nordens største hestespil, og foregår på de svenske baner. Det er her, du har chancen for at vinde de rigtig store penge. I skrivende stund er der 39,2 mio. kr. i jackpotpuljen.

I V75 skal du ramme vinderen af syv udvalgte løb. Du betaler 50 øre for hver kombination, du spiller, og du må spille på så mange heste i hver afdeling, som du har lyst til. Du finder antallet af kombinationer ved at gange antallet af heste, du har spillet på i hver afdeling. Har du eksempelvis valgt at gardere dig med to heste i hvert løb bliver det til 2*2*2*2*2*2*2=128 kombinationer, og du betaler altså 64 kr. for spillet. Der er gevinst, hvis du har 7, 6 eller 5 rigtige.

Gå ind til Dantoto i dag og spil på heste hos Danske Spil. Du kan læse meget mere om de enkelte spilmuligheder, se dagens program og ikke mindst følge med i løbene via live-stream.

TOP