SpilNu.dk

SpilNu.dkHvis du leder efter en spillehal, som er noget helt specielt, så er SpilNu.dk helt sikkert stedet for dig.

Her kan du nemlig finde et helt unikt udvalg af spændende spilleautomater, som er produceret af firmaet bag SpilNu.dk. Du finder dem med andre ord ikke så mange andre steder.

Når du opretter din spillekonto gennem Spiludbydere.dk kan du endda få en ekstra stor bonus, som bliver lagt oveni din første indbetaling på spillekontoen.

Se her hvad SpilNu.dk tilbyder dig:

  • 200 kr. i bonus – eksklusivt!
  • Flot udvalg af egenproducerede spil
  • Progressive jackpots

Spiludvalg hos SpilNu.dk

SpilNu.dks spiludvalg er som nævnt helt unikt, fordi de laver en del af deres spil selv. SpilNu.dk er ejet af spilproducenten Cego (som igen er ejet af Danske Spil), og derfor er SpilNu.dk også det primære udstillingsvindue i Danmark for Cegos spilleautomater. Det er naturligvis også derfor, at alle spilleautomaterne er 100% på dansk.

Spillene hos SpilNu.dk bliver kun endnu mere spændende af, at de hver især indeholder en progressiv jackpot. De fleste af disse jackpots starter på 100.000 kr. og vokser derfra til de bliver vundet. I skrivende stund er den største af dem “kun” på knap 200.000 kr., men vi har før set eksempler på, at de har vokset sig op over den halve mio. kroner.

Udover de egenproducerede spilleautomater byder SpilNu.dk også på et udvalg af de populære spil fra NetEnt som “fyld” og dertil kommer en samling klassiske casinospil som blackjack og roulette. I alt kan du finde ca. 40 forskellige spil i udvalget hos SpilNu.dk.

Få bonus hos SpilNu.dk

SpilNu.dk har valgt at lade deres spilleautomater tale for sig selv, i stedet for at lokke med gratis spins og gigantiske indbetalingsbonusser, som man ser det hos andre spillehaller. Den normale bonus hos SpilNu.dk er på 100 kr., når du laver en indbetaling på mindst 100 kr. Opretter du din spillekonto gennem Spiludbydere.dk, bliver din bonus dog en smule større.

For en spillekonto oprettet gennem Spiludbydere.dk kan du nemlig få 200 kr. i bonus i stedet for de normale 100 kr., og du skal stadig blot indbetale 100 kr. Bonussen bliver i øvrigt hverken større eller mindre ved indbetaling af andre beløb. Her er altså ikke tale om en “op til” bonus. Du kan få 200 kr. – hverken mere eller mindre.

Egentlig hører der en bonuskode (CL200) til dette tilbud, men den bliver automatisk sat ind i bonuskodefeltet, når bare din spillekonto er oprettet gennem vores links. Når du har lavet din indbetaling og fået din bonus, skal begge dele spilles igennem 20 gange (altså i alt 6.000 kr.), inden du kan bede om en udbetaling.

Sådan opretter du en spillekonto hos SpilNu.dk

Det behøver heller ikke at tage dig mange minutter at oprette din spillekonto og få din bonus. Du skal bare lige bruge et lille stykke tid på at indtaste nogle få oplysninger. I første omgang skal du klikke på dette link for at komme direkte ind til SpilNu.dk og så er du allerede i gang. På samme side skal du nemlig indtaste dit fulde navn og din email-adresse.

Når du har klikket på knappen, hvor der står “Få dine 200 kr.”, vil du dog blive bedt om lidt flere oplysninger. Her skal du indtaste dit CPR-nummer og et password, som skal gentages for at bekræfte det. Du bliver også bedt om at angive, hvor meget du forventer at spille for.

Herefter er din spillekonto sådan set oprettet, men du skal stadig lige have lavet en indbetaling, så du kan få din bonus på de 200 kr. Det gør du ved at klikke på “Konto”-menuen og derefter på “Indbetal til spillekonto”. Derefter skal du vælge korttype og så selvfølgelig indtaste dine kortoplysninger samt hvor meget du ønsker at indbetale.

Fordele og ulemper hos SpilNu.dk

SpilNu.dk er 100% dansk og det skinner igennem i alt, hvad de laver. Alle spilleautomater er på dansk og alle features i spilleautomaterne har danske navne – også selvom selve automaten har et engelsk navn. Det gør at man lynhurtigt føler sig hjemme hos SpilNu.dk, og det er unægteligt en fordel.

En anden stor fordel hos SpilNu.dk er overskueligheden. Med det mener vi ikke bare at de ca. 40 forskellige spil er nemme at danne sig et overblik over, men hele siden er bygget op, så den er utroligt nem at finde rundt på uden unødvendige og forvirrende menupunkter.

Det er svært at finde ulemper hos SpilNu.dk, med mindre man hører til typen af spillere, som gerne vil have en stor bonus, et stort spiludvalg og muligheden for at vinde gigantiske progressive jackpots på flere millioner. For denne type spillere er SpilNu.dk bestemt ikke anbefalelsesværdigt. For alle os andre, der spiller for hyggen og er glade for de små gevinster, er SpilNu.dk helt perfekt.

Sikkerhed hos SpilNu.dk

Der er god fornuft i at se på ethvert firma, som laver sine forretninger over internettet med en vis portion skepsis. Derfor er det også helt i orden at stille spørgsmålstegn ved sikkerheden, når man bliver bedt om at indtaste noget så personligt som sit CPR-nummer og kontokortoplysninger.

Der er dog ingen grund til alarm, for indtastningen af CPR-nummeret er ikke noget SpilNu.dk selv har fundet på. Det er et krav fra Spillemyndigheden, som skal sikre dels at det kun er voksne over 18 år, som opretter spillekonti hos de forskellige spiludbydere og dels at det vitterligt er indehaveren af CPR-nummeret, som opretter kontoen. Det er derfor du skal bruge NemID til at logge ind.

Men når man stiller krav om at du skal udlevere dit CPR-nummer er man selvfølgelig også nødt til at stille krav om at det skal behandles forsvarligt, og derfor er det også en af betingelserne fro at man kan få og opretholde en licens til at udbyde spil om penge i Danmark, at alle dine personlige oplysninger og kreditkortoplysninger skal beskyttes med godkendt krypteringssoftware.

Support hos SpilNu.dk

Nederst på SpilNu.dks hjemmeside kan du finde et link, hvor der står hjælp.og klikker du her kommer du ind på supprtsiden, hvor der i første omgang står svar på en lange række af ofte stillede spørgsmål delt ind i forskellige kategorier. Har du alligevel brug for at kontakte supporten hos SpilNu.dk direkte, kan du gøre det på en af følgende måder:

  • Chat
  • Telefon – 44 40 04 76
  • Email – support@spilnu.dk

Supporten er bemandet i hverdagene mellem kl. 11 og 21 og lørdag/søndag kl. 15 til 21.

Tre grunde til at vælge SpilNu.dk

1. Egenproducerede spilleautomater – Det siges at hvis man vll have noget gjort ordentligt, så skal man gøre det selv, og det har SpilNu.dk taget til sig, og de har gjort det godt. Derfor er det det fine og stadigt voksende udvalg af egenproducerede spilleautomater af høj kvalitet, som er den primære grund til at du skal vælge SpilNu.dk.

2. Progressive jackpots – Denne grund hører naturligvis lidt sammen med de egenproducerede spilleautomater, for det er her du finder de progressive jackpots. Vi synes dog alligevel at de fortjener deres egen overskrift. Primært fordi SpilNu.dk har taget en modig beslutning ved at lade spilleautomaterne have hver deres “lille” progressive jackpot i stedet for at lade dem være kædet sammen med én stor indbydende jackpot på flere millioner kroner. Det betyder dels at de enkelte jackpots oftere bliver udløst og dels at de forskellige spilleautomater skiftes til at have den største jackpot.

3. Eksklusiv bonus – Vi kan godt lide, når spiludbyderne giver noget ekstra til vores spillere, og det har SpilNu.dk gjort i form af den forhøjede bonus. 200 kr. lyder måske ikke umiddelbart af meget, men det kan sagtens lade sig gøre at få fine gevinster ud af dem. Vi gjorde selv forsøget og da omsætningskravet var opfyldt (det tog en eftermiddag), var saldoen vokset fra de oprindelige 300 kr. (inkl. bonus) til mere end 1.700 kr.

Besøg SpilNu.dk allerede i dag og gå på opdagelse mellem de sjove spilleautomater. Måske bliver det dig der vinder den næste jackpot. Det kan vi ikke garantere, men vi kan garantere, at du kan blive den næste til at få vores eksklusive bonus.

God fornøjelse!

TOP