Sportsspil

Sportsspil

De dage hvor 13’eren var den eneste mulighed du havde for at spille på fodboldkampe er for længst forbi. Du behøver heller ikke længere gå hen i kiosken for at hente det ugentlige Oddset-program. Det kan alt sammen klares med sportsspil online.

Sportsspil på nettet er blevet stadigt mere populært de seneste år, og her på Spiludbydere.dk vil vi gerne vise dig nogle af de muligheder du har, når du går i gang, og fortælle om de tilbud, som du kan gøre brug af hos de forskellige spiludbydere i markedet.

Pre-match spil

Pre-match spil er groft sagt den moderne og online version af det gammeldags Oddset-program. Forskellen ligger selvfølgelig i, at du i dag har langt flere muligheder. Det gælder både antallet af forskellige spiludbydere og hvad de tilbyder spil på. For hvor det før i tiden kun var muligt at spille på resultatet og i enkelte tilfælde med handicap, så er der nærmest ingen grænser for, hvad du kan spille på omkring eksempelvis en fodboldkamp.

Første målscorer, tidspunkt for- og antal af mål, hvorvidt en given spiller får et gult eller rødt kort eller ej er bare toppen af det isbjerg af spilmuligheder, du har, når du skal have sat dine væddemål. Selvfølgelig kan du stadig vælge bare at spille direkte på vinderen af en eller flere kampe, men de mange muligheder gør det kun sjovere.

Og mange af de forskellige bettingsites sætter dig også godt i gang med at spille med en velkomstbonus, når du sætter penge ind på din spillekonto.

Hos Unibet kan du eksempelvis få en 100% bonus på helt op til 1.500 kr. mens Bet365 giver dig 1.000 kr. og hos Danske Spil kan du få 500 kr. i velkomstbonus.

 

Live betting

Live betting er kommet frem og er blevet populært med ligeså stor hast som pre-match spil, og det er ikke underligt, at det har fået så stor popularitet. Live betting gør det ganske enkelt sjovere at se sport i fjernsynet. For mens kampen skrider frem, bliver det naturligvis også lettere at forudsige resultatet og andre ting, som var umulige at forudsige flere dage i forvejen.

Live betting åbner også op for nye spilmuligheder, som hvilket hold og hvilken spiller, der scorer det næste mål, og om der overhovedet bliver scoret flere mål i kampen. Får en spiller et gult kort, vil du ofte kunne spille på, om han også får et rødt, osv.

Det er sjældent at se live betting som en del af velkomsttilbud, men fra tid til anden vil du alligevel kunne se andre tilbud på live betting. Det vil ofte gå ud på, at du kan få et risikofrit livebet til en specifik kamp, hvis du sætter et pre-match væddemål i løbet af kampagneperioden.

Spil sportsspil fra mobilen

Spil fra mobiltelefonen eller tablet er kommet til som en naturlig udvikling af online sports betting. Stort set alle spiludbydere tilbyder nu, at du kan sætte dine væddemål direkte fra din mobil eller tablet, og det er der selvfølgelig åbenlyse fordele i. Den største er selvfølgelig, at du ikke er afhængig af at være i nærheden af din PC.

Det betyder at du kan spille, uanset hvor du befinder dig, og har du glemt at sætte dine væddemål, inden du tager på stadion eller hen til vennerne for at se kampen, så kan det nemt ordnes på vejen. Du kan naturligvis også spille live fra din mobil eller tablet.

Det er ikke svært at finde tilbud på mobil-væddemål. Eksempelvis tilbyder Unibet, at du kan få dit første væddemål op til 100 kr. fra en mobiltelefon eller tablet er gratis. Du kan altså sætte et måske lidt tosset væddemål med forvisningen om, at hvis du taber, får du indsatsen igen som bonuspenge.

TOP