Unibet Poker

Unibet PokerDet er ikke mange pokersites, hvor det er lettere at komme i gang og sjovere at spille, end det er hos Unibet Poker.

Du får nemlig gratis penge til at komme i gang med dit spil, så er du dygtig, behøver du ikke engang sætte penge ind.

Dertil kommer et væld af freerolls, som du kan spille hver eneste dag, så du kan genopbygge rullen, hvis den forsvinder.

Unibet Poker tilbyder dig:

  • 100 kr. gratis
  • Op til €200 i bonus
  • Egen software med fordele

Spiludvalg hos Unibet Poker

Unibet Poker lader dig vælge mellem at spille Texas hold ’em og Omaha, som er de klart mest populære former for poker. Du kan naturligvis spille på en bred vifte af forskellige levels, så du er sikker på at kunne tage dit spil seriøst.

Desuden har Unibet Poker en række særlige borde, som de kalder Banzai. Det er stadig Texas hold ’em og Omaha, der bliver spillet ved disse borde, men du kan kun sætte dig med 10 big blinds, og dermed skal der ikke så meget til, før chipsene kommer til midten, så der er masser af action ved disse borde.

Unibet Poker byder på en lang række af turneringer hver eneste dag, og du har som nævnt rigeligt med muligheder for at spille gratis i deres mange daglige freerolls, som du finder hver time i deres turneringslobby. Mange af disse freerolls giver dig i øvrigt videre adgang til rækken af kvalifikationsturneringer til Unibets live turneringer Unibet Open.

Fordele og ulemper hos Unibet Poker

Unibet Poker har deres egen pokersoftware, og den kan der være mange fordele i for dig som spiller. Først og fremmest har man gjort det umuligt at anvende nogen former for tracking software. Det betyder, at det bliver vanskeligere for de mere seriøse spillere at danne sig et overordnet indtryk af din måde at spille på, for det skal gøres med papir og blyant.

Og føler du, at du har brug for at gemme dig yderligere for dine modstandere, så giver Unibet Poker som et af de eneste pokersites mulighed for at du kan ændre din identitet. På den måde bliver eventuelle notater, som modstandere har på dig, ubrugelige.

Alt dette er selvfølgelig en fordel for spillere, som bare er med for at hygge sig, mens det naturligvis en ulempe for de spillere, som forsøger at spille seriøst og oparbejde information om deres modstandere. Det er ikke let at føre statistik uden elektronisk hjælp.

Sikkerhed hos Unibet Poker

Som hos alle andre pokersites og andre spiludbydere med dansk spillelicens, kan du føle dig helt tryg hos Unibet Poker. Selv om du mod forventning mener at have grund til ikke at stole på Unibet, så kan du stole på Spillemyndigheden, som fører tilsyn med, at alle betingelserne for at have licensen bliver overholdt.

Det betyder, at alle dine oplysninger – både den personfølsomme slags og dine kreditkortoplysninger – bliver behandlet forsvarligt, og at spillene går retfærdigt til med en godkendt tilfældighedsgenerator.

Tre grunde til at vælge Unibet Poker

1. Velkomsttilbuddet – Der er mange pokersites, som giver dig adgang til én eller flere freerolls, som velkomstgave, når du opretter din spillekonto. Der er dog ikke mange, der som Unibet Poker giver dig penge, som du kan bruge ved kontantspilsbordene. De 100 kr. kan sagtens blive starten på et stort pokereventyr. Dertil kommer selvfølgelig indbetalingsbonussen på €200 og en turneringsbillet til en Unibet Open satellit.

2. Den unikke software – Som nævnt er der både positive og negative sider ved de begrænsninger, som Unibet Pokers software giver i forbindelse med tracking software og lignende. Vi anser det dog for at være fordrende for hobbyspilleren, og dermed også for pokerspillet generelt, da det mindsker risikoen for at skræmme nye spillere væk. Dertil kommer at det primært er de dygtige spillere, man har brug for at føre statistik over – de dårlige spillere er hurtigt nok identificeret alligevel.

3. Unibet Open – Hvis du holder af at spille live poker og har lyst til at prøve kræfter med en stor international turnering, så er Unibet Open et godt bud. Du kan selvfølgelig købe dig direkte ind i disse turneringer, men der er altid kvalifikationsrunder til næste afdeling med to store ugentlige finaler, som du kan spille online hos Unibet Poker.

Opret din spillekonto hos Unibet Poker i dag og kom i gang med at spille i løbet af få minutter. Dette er om nogen stedet, hvor du har mulighed for at få noget for ingenting, med et gratis velkomsttilbud og masser af daglige freerolls.

God fornøjelse!

TOP