Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Højeste odds på Landsholdet

Hvem har egentlig de højeste odds på landsholdets kampe?

Det kræver et større ananlyseapparat at undersøge, men én spiludbyder er ganske overbeviste om, at netop de tilbyder de højeste odds når landsholdet spiller fodbold. Vi kigger lidt nærmere på det i denne tekst.

Højeste odds på landsholdet de seneste 12 måneder

Før vi kaster os ud i selve tallene, så vil vi tage forbehold for visse forhold. Det er nemlig vigtigt at bemærke, at selvom tilbagebetalingsprocenten er en kritisk faktor, kan diverse kampagner og bonusser påvirke den samlede værdi, man som spiller opnår. Velkomstbonusser, freebets og andre tilbud kan samlet set gøre en bookmaker mere attraktiv, selv hvis deres rene odds ikke er de højeste.

 

Vi anbefaler således altid, at man kigger på den ‘samlede pakke’ af både odds og diverse promotions hos enhver udbyder, du måtte have kig på.

Læs også artiklen: Odds på EM i fodbold

Højeste Odds på Landsholdets Kampe: En Sammenligning af Unibet, Danske Spil og Bet365

Når det kommer til at finde de bedste odds på Danmarks herrelandshold i fodbold, er det afgørende at vide, hvilken bookmaker der tilbyder de mest fordelagtige betingelser. Som en efterhånden fast del af Unibets reklamefremstød, har bookmakeren lavet en undersøgelse over en 12-måneders periode og kigget nærmere på tilbagebetalingsprocenterne hos tre af de mest populære bookmakere i Danmark: Unibet, Danske Spil og Bet365. Denne artikel vil dykke ned i tallene og analysere, hvem der kommer bedst ud, når det gælder rene odds. Tallene er ikke verificeret fra anden side, men vi plejer at sige, at beklager de andre aktører sig ikke over resultatet af undersøgelsen, så er der nok noget om snakken. Dog skal sådanne undersøgelser altid tages med et gran salt.

Tilbagebetalingsprocenter

Tilbagebetalingsprocenten er en vigtig faktor for enhver spiller, da den angiver, hvor stor en del af indsatsen der i gennemsnit betales tilbage til spillerne. Jo højere tilbagebetalingsprocent, jo bedre er det for spilleren.

  • Unibet har i den analyserede periode haft en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96,19%.
  • Danske Spil ligger lidt lavere med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 95,18%.
  • Bet365 har haft den laveste gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent på 94,72%.

Analyse af Odds

Med Unibet som førende med en tilbagebetalingsprocent på 96,19%, kan man konkludere, at denne bookmaker generelt tilbyder de bedste odds på Danmarks landskampe. Danske Spil og Bet365 følger tæt efter, men Unibet’s højere tilbagebetalingsprocent betyder, at de i gennemsnit giver mere tilbage til spillerne for hver krone, der satses.

Husk at følge med i vores blogs øvrige nyheder da vi løbende lægger nyt og spændende indhold ud. Tjek også vores grundige artikel om Fodbold EM 2024 i Tyskland.

Læs også: Højeste odds på Champions League

Se også: Alle bookmakere på Spiludbydere.dk