Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

De bedste bookmakere med dansk licens

MarathonBet

Et must-have for seriøse oddsere - Stærke kampagner og kæmpe spiludvalg

Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

LeoVegas Sport

Konkurrencedygtige odds og bonuskampagner. Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Besøg

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROUFS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Læs fulde bonusvilkår hos LeoVegas.

Betfair

Spilbørs og betting i ét. Markedets måske mest seriøse udbyder. Bonus: 100% op til 1.000 kr.

Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

ComeOn!

Optjen point på stort set alt og brug dem i shoppen - 1.000 kr. i velkomstbonus

Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

NordicBet

Nordicbet vinder ofte prisen som 'Årets Bookmaker' - og det med god grund! Få op til 500 kr. i Freebet

Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Unibet

Høj udbetalingsprocent og gratis live streaming - 100% bonus op til 1.000 kr.

Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Bwin Sport

Bwin har et fantastisk alsidigt spiludvalg og giver et 1.000 kr. 'Backup freebet'

Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Sportsbetting

Selvom sportsbetting for nogle kan lyde som et fancy ord, der kræver større indblik og forklaring, så dækker det alligevel over noget forholdsvis enkelt. Der er tale om væddemål på sportsgrene, heraf ordet sportsbetting. Vi har kendt til væddemål på sport siden Dansk Tipstjeneste (det nuværende Danske Spil) blev skabt i 1948, men vi har aldrig oplevet så intenst et udbud, som vi gør i dag.

Der er efterhånden langt fra udbuddet af spil på en sportslørdag i midten af 1980erne til i dag, hvor online betting snart dækker enhver tænkelig sportsgren i verden. Derudover kan mange måske også genkende sportsbetting fra væddeløbsbanen – hvad enten det er fra gamle amerikanske film, eller slet og ret fra de fortsat meget populær væddeløbsbaner her i Danmark.

Fodbold: det klart største odds-marked

Fodbold har alle dage været omdrejningspunktet for det meste oddsspil – og det er det da også fortsat i dag. På markedets mange forskellige online sportsbetting platforme kan man i dag eksempelvis spille flere hundrede forskellige bets indenfor en enkelt større fodboldkamp. Er der tale om eksempelvis en Champions League-kamp, så vil der ofte være over 300 forskellige odds markeder at vælge imellem. Her kan man spille på alt lige fra hvem der vinder kampen, hvem der fører ved pausen, hvor mange mål der scores eller eksempelvis hvor mange hjørnespark, der dukker op i kampen.

I dag vil enhver online bookmaker have udbudt odds på stort set alle tænkelige fodbold ligaer i verden. Lige fra den danske superliga til den italienske Serie A, fra den tyske Bundesliga og til amerikanske MLS, fra den spanske primera division til den bedste islandske række. Alle ligaer er er repræsenteret med odds, og der er sågar også ofte mulighed for at spille på kampene i de lavere divisioner i de respektive lande.

Odds på andre populære sportsgrene

Selvom fodbold overstråler alle andre sportsbegivenheder i verden, så er der stadig mange andre populære betting markeder, som ikke lige omhandler fodbold. I Danmark er vi især glade for håndbold, så netop her vil man opleve mange forskellige oddsmarkeder på kvinde håndbold og herre håndbold. Der er ofte odds på kampe helt ned til de laveste divisioner.

Masser af ishockey og basketball på programmet

Danmark er en rigtig ishockey nation med stolte klubtraditioner igennem de seneste 60 år. Derfor udgør odds udbuddet også ofte en masse ishockey hos de forskellige bookmakere med licens i Danmark. Her er det muligt at spille på sine lokale hold i de danske ishockey-rækker, men det er naturligvis også muligt at foretage bets på store internationale turneringer som eksempelvis ishockey VM og ishockey EM.

På samme måde er basketball også en populær sportsgren at spille på i Danmark. Her er det dog især den amerikanske NBA-turnering, der interesserer de spilleglade basketball-interesserede danskere, selvom man dog også kan foretage væddemål på den hjemlige danske basketliga.

Tennis året rundt

Tennis er også en populær sportsgren i betting-regi. Især fordi det er en ret dynamisk sportsgren med fart over feltet og med et stort udbud af kampe at vælge imellem. Der spilles tennis året rundt, og der vil derfor altid være mulighed for betting på en eller anden tennis-turnering i verden, om det så er kvindernes WTA eller mændenes ATP-turneringer.

Live-betting har vundet indpas i de senere år

Indenfor de sidste 10 år har live-betting vundet stor popularitet i betting-verden. Her har man som spiller muligheden for at springe direkte ind i en allerede igangværende

sportsbegivenhed og foretage live bets. Det giver nogle personer en ekstra underholdningsværdi, men det kan samtidig også være et problematisk bekendtskab.

Live betting kan være langt mere dragende og opslugende end almindelig betting, fordi det foregår i realtid og fordi man følger kampene imens. Det kan ofte motivere til at ville spille mere og mere og det her, at ludomani-problematikken kan dukke op. Man kan også hævde at for meget livebetting er med til at ødelægge den rene og objektive glæde ved at overvære en sportsbegivenhed.

I en enhver bettingguide for seriøse spillere, vil man også se anbefalinger om at spille systematisk og undgå forhastede beslutninger. Netop sådanne forhastede beslutninger kan man hurtigt komme til at træffe undervejs i en hektisk kamp man ser i direkte tv. Så vores anbefaling er, at man bør sætte sit bet før begivenheden, og så simpelthen nyde slagets gang, når det først er startet.

"Live betting" betting kan virke tillokkende på mange - men det er også en stressfuld spilleform, og vi anbefaler derfor at man som hovedregel laver sine indsatser før kampene.

Sportsbetting er mere end bare spil på sport

Det kan lyde misvisende, at sportsbetting skulle omhandle andet end væddemål på diverse sportsgrene, men det er ikke desto mindre rigtigt. De fleste, som ser nyheder, har utvivlsomt hørt nyhedsværter og eksperter tale om odds på politiske begivenheder. Eksempelvis for derigennem at forklare, hvem der er favorit til at vinde det danske Folketingsvalg eller det amerikanske præsidentvalg. Sportsbetting er i dag nemlig mere end bare sport. Det er også politik og en hel del andre ikke-sportsrelaterede begivenheder, som vi skal se på her.

Spil på politik – hvem vinder valget?

Er der valg et sted i verden, så er der med stor sandsynlighed også udbudt odds på det. På danske licens-bookmakeres sportsbook vil man typisk se alternative spil som for eksempel ‘Hvem bliver Statsminister?’ eller andre væddemål som for eksempel ‘Hvilken politiker kommer i Folketinget efter valget?’ Mange danske licens-bookmakere inddrager også betting på valg i andre lande, som for eksempel i Storbritannien, nabolandene Sverige og Norge og USA.

Odds på diverse TV-shows

Danskerne har fået en fornyet kærlighed til folkelige TV-programmer og TV-dyster, der samler danskerne om aftenbordet. Flere hundrede tusinde seere følger hver uge med i dansekonkurrencen ‘Vild med Dans’, bagekonkurrencen ‘Den Store Bagedyst’ og sangkonkurrence ‘X-factor’. Og eftersom der er tale om reel konkurrence ligesom i enhver anden sportsgren, så er det også muligt at sætte odds på begivenhederne. Og det gør man.

Spil på internationale præmieoverrækkelser

Mange online bookmakere har også odds på sportslige prisoverrækkelser som for eksempel kåringen af årets Balon d’Or. Men derudover er det også ofte muligt at foretage bets på Film- og TV prisoverrækkelser som den årlige filmfest The Oscars i USA eller Emmy og Grammy Awards.

Spil på E-sport

Sportsbetting-udbydere har også inddraget e-sport i deres spiludbud. Selvom det kaldes e-sport, så er der ikke meget fysisk sport over begivenheden. Der er nemlig tale om spil på holdkonkurrencer i computerspil som for eksempel League of Legends og Counter Strike. Man skal dog ikke tage fejl. E-sport er kommet for at blive, og der er mange penge i præmiepenge til vinderen.

 

Bliver det en hvid jul i år?

Udover e-sport, TV-underholdning og politik, så vil man også ofte støde på en årlig tilbagevendende klassiker i form af ‘julebettet’: Bliver det hvid jul i år? Det er et væddemål der bliver sværere og sværere at vinde (såfremt man altså sætter sine penge på hvid, så at sige, grundet klimaforandringerne. Til gengæld så stiger oddset næsten også år for år. Hold også øje med aktuelle tilbud.

Sportsbetting er altså i dag meget mere end blot for sportsinteresserede, og spiludbyderne ser altså sit snit til at lokke danskerne til at spille på de lidt mere skæve begivenheder.

Hvad er en bookmaker?

En bookmaker eller en sportsbetting-udbyder, som det også hedder på moderne dansk, er en virksomhed, der hovedsageligt udbyder pengespil på sportsbegivenheder. Officielle pengevæddemål på sportsgrene har fundet sted i Danmark i snart 80 år. Det startede med Dansk Tipstjeneste og tipskuponen i 1948, hvor danskerne fik mulighed for at spille penge på udfaldet af 13 særligt udvalgte kampe i den bedste danske og engelske fodboldrække. Siden da er der løbet meget vand i åen, og en moderne bookmaker i dag er en hel del større og mere alsidig end dengang.

Moderne online bookmakere på nettet

De gamle fysiske tipssedler er forlængst blevet udskiftet med online kuponer, som udelukkende foregår på nettet. Moderne spiludbydere er reelt blevet til digitaliserede platforme, hvor alle spilaktiviteter, indsatser, betalinger og gevinstudbetalinger foregår online.

Her opretter man en spillekonto, tager del i bonusser, overføre penge og foretager sine spil på den pågældende bookmakers sportsbook. I dag har hvert online bettingsite sin egen mobilside, og folk foretrækker faktisk oftest at foretage betting fra smartphones end fra computere i dag.

Udbud af odds dækker mere end blot sport

Hos enhver moderne online bookmaker vil man kunne spille på stort set alle tænkelige fodboldligaer i verden. Der er mulighed for at dykke ned i helt særlige og ukendte ligaer, såvel som at spille på de store europæiske ligaer med de mange feterede fodboldstjerner.

På samme måde kan man spille på langt størstedelen af alle betydelige og mindre betydelige sportsgrene i verden. Lige fra bordtennis til curling, fra tennis til håndbold, fra ishockey til billard og fra dart til e-sport samt meget meget mere.

Men udover sportsgrene har de fleste online spiludbydere også udvidet betting markederne til også at omfatte forskellige begivenheder indenfor underholdning og politik. Man kan således spille på vinderen af det danske folketingsvalg eller det amerikanske præsidentvalg, ligesom man kan spille på de forskellige vindere i TV-shows som Vild med Dans, Den store bagedyst og X-factor.

Mange sportsbetting udbydere har i dag også et tilknyttet sportscasino, hvor man kan underholde sig med alt lige fra klassiske bordspil som poker, blackjack og roulette til diverse online spillemaskiner.

En online bookmaker skal have dansk spillelicens

Et bettingsite, der ønsker at udbyde spil til de danske spillere på det danske spillemarked, skal have en spillelicens for at kunne gøre det. Den danske Spillemyndighed kontrollerer og administrerer hele det danske spillemarked, og det er den eneste myndighed, der kan udstede licenser.

En udenlandsk bookmaker som ansøger om licens i Danmark, skal overholde alle danske regler og love i den danske spillelovgivning og de skal tilmed implementere det offentlige MitID-login. Derudover forpligter de sig til at hjælpe enhver spiller med ansvarligt spil ligesom man også har links til hjælpelinjer og ROFUS-ordningen på sin bookmaker-platform.