Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Bingoplader og bankoplader til print

Print dine egne bingo- og bankoplader. Aldrig har det været så nemt at printe dine egne spilleplader ud til bingo og banko.

  1. Indtast dét antal plader du skal bruge
  2. Klik ‘generer’
  3. Klik ‘print’

…så er du nærmest allerede i gang. Forudsat at du har en printer, naturligvis:-)

Bingoplader til print

 

Vidste du, at du kan prøve bingo online helt gratis?

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Bankoplader til print

 

Print alle de plader du ønsker

Print bingoplader – print bankoplader – du bestemmer selv hvilken type samt hvor mange du vil have – for her finder du en generator der kan sprøjte alle de bingo- og bankoplader ud, du kunne drømme om!

Hvis du står som arrangør af et bingoarrangement, enten hos dig selv eller i den lokale idrætsforening mv, så kommer her en lille håndsrækning: Generer og print bingoplader ud direkte fra din egen PC, tablet eller smartphone – du skal blot bruge en helt almindelig printer.

Dermed har vi sørget for, at du kan have det allervigtigste klar til spillet. Så mangler du bare at lave kaffen selv – og måske sørge for lidt snacks af forskellig art.

Vi har bogstaveligt talt tusindvis af banko- og bingoplader klar til at blive printet – men du kan naturligvis også bare nøjes med det antal du har brug for:-) Så er der gjort klar til aftenens bingohygge. Har du i øvrigt husket præmierne?

Unibet Bingo

Unibet Bingo tilbyder både gratis bingo & har det absolut bedste udvalg af bingo-jackpots.

Læs mere om Unibet Bingo
Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

SpilNu Bingo

En af Danmarks klart sjoveste bingohaller

Læs mere om SpilNu Bingo
Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Vi gør det nemt at spille bingo og banko i hjemmet

De fleste kan blive enige om, at det er superhyggeligt at spille bingo, så hvorfor ikke lave en bingoaften hjemme i privaten sammen med vennerne. Præmierne kan I selv bestemme.

Du kan også printe bingopladerne ud til brug – eller måske bare som ekstra plader for en sikkerheds skyld – ved det årlige bingospil i din lokale forening.

Pladerne, som du kan printe ud her på siden, er til bingo med 90 numre. Det er det, som også kaldes dansk bingo eller banko. Du finder 15 numre på hver plade, som er organiseret i tre rækker og ni kolonner. I første kolonne finder du tallene 1-10, i anden kolonne 11-20 og så videre.

Når du printer bingoplader ud her på siden, får du i alt 18 ark med 6 plader på hver. Det giver i alt 108 forskellige plader, så hvis der bare er tale om en lille omgang hyggebingo med vennerne, er her i hvert fald bingoplader nok. Print bingoplader ud med det samme, så de er klar til spillet.

Print bingoplader

Print gratis bingoplader. Det er helt samme fremgangsmåde du her skal benytte – indtast blot det antal bingoplader du ønsker at printe, klik ‘Generer’ og derefter ‘Print’. Så går det hele ligeså nemt som når du vil udskrive enhver anden PDF. Genereringskoden benyttes kun, hvis du ønsker at generere de samme spillerplader flere gange.

God fornøjelse med dine bingolader til print!

Print bankoplader – helt gratis

Indtast blot det antal bankoplader du vil have – klik ‘Generér’ og derefter print (herefter skal du blot printe på normal vis).

‘Genereringskoden‘ er ikke så vigtig – men ønsker du at genskabe de samme plader (tal og placeringer) så skal du huske den kode – ellers skabes der blot en tilfældig kode næste gang du printer spilleplader ud.

——————–

Har du prøvet online bingo?

Hvis du bare er dig selv og har lyst til at spille lidt bingo, behøver du naturligvis ikke printe bingoplader ud. Du kan gå ind til Maria Bingo og spille hele døgnet rundt, hvis du har lyst. Du skal dog stadig selv stå for kaffen.

Du behøver ikke spille om penge, da der oftest tilbydes gratis bingo – og undertiden endda med mulighed for at vinde rigtige penge.

Vælger du alligevel at spille for dine egne sparepenge, så kan du vælge at spille for ganske få kroner af gangen – det gode ved bingo er, at det foregår i et stille og roligt tempo, hvor du ikke har en følelse af at skulle spille mere og mere, eller satse større og større indsatser for at have det sjovt.

Prøv selv at se, om det er noget for dig.

English: Free bingo card generator

This page get’s a lot of international traffic and even though the generator itself is in Danish, is is super easy to handle – even for non-Danish speakers. If you didn’t figure out how the bingo card generator works already, please allow me to give you a quick crash course in English;

Antal bingoplader: Quantity – how many bingocards do you wish to print?

Genereringskode: In case yo wish to replicate the same bingocards, please note down this number before generating

Now push the black button – and then the red button. Voila! Print as many bingocards as you want 🙂

Español: Imprimir Cartones de Bingo Gratis en PDF

Tenemos muchas visitantes de países del idioma español – y estamos muy agradecidos por eso!

Pues nuestro generador de cartones de bingo está en danés – pero no te preocupes, todavía es muy fácil de usar.

Traducción:

Antal bingoplader: La cantidad de cartones de bingo que usted desea

Genereringskode: En caso que quieres replicar (exactamente) las cartones de bingo, hay que anotar este número

Gracias – thank you – tusind tak:-)