Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Bingohaller med dansk licens

Hvad vægter du højest når du skal vælge dit næste bingorum? Benyt filteret i vores tabel og sæt dine egne kriterier.

Unibet Bingo

Unibet Bingo har både daglige og ugentlige bingo-jackpots. Must have for bingospillere!

Læs mere om Unibet Bingo
Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

SpilNu Bingo

Få 5 skrabelodder med det samme - og vind store jackpots

Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Maria Bingo

Kom og vær med i de hyggelige bingospil - deltag for helt ned til 50 øre!

Læs mere om Maria Bingo
Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Mange spiller bingo for hyggens skyld

Bingohaller med dansk licens. Bingo er et anderledes spil end de fleste, ja faktisk alle andre online spil. Det er det fordi det indeholde en sjælden kombination af fællesskab og sammenhold – på trods af at man jo rent faktisk spiller for at få den første fulde plade. Ergo er man jo sådan set konkurrenter. Det føles bare ikke rigtigt sådan, vel?

For mange er det sociale aspekt utrolig vigtigt – og det er måske også det sværeste at få en garanti for. Det er nemlig ikke altid, at der er action ved bingobordene. Dette kommer dog meget an på tidspunktet på døgnet – så hvis du eksempelvis er en natteravn, kan det godt føles som en ensom oplevelse at opsøge et slag online bingo – uanset hvilken bingoudbyder du vælger.

I tabellen ovenfor har vi valgt at sætte fokus på de danske udbydere af bingo.

Bemærk venligst at der kan forekomme eksempler i tabellen hvor der endnu ikke er link til et nærmere kig på den enkelte udbyder.  Det skal nok komme. Vi går desuden op i, at vi på Spiludbydere.dk ikke ‘anmelder’ den enkelte (mest fordi vi ikke bryder os om ordet) men blot giver nogle ‘for og imod’ anbefalinger.

Ja ja, det lyder forfærdeligt meget som en anmeldelse – men vi vælger altså at bruge nogle andre begreber i stedet.

Hvorfor er der relativt få bingoudbydere i dag?

Før liberaliseringen af spillemarkedet i Danmark i 2012 var det en juridisk gråzone at tilbyde bingo på nettet (man fulgte EUs lovgivning, men ikke den danske lovgivning på det tidspunkt) men alligevel var der mange udbydere af online bingo. Efter liberaliseringen blev det også ifølge dansk lov lovligt at tilbyde online bingo, men alligevel er antallet af bingoudbydere i dag relativt lavt.

Dette skyldes delvist de strenge regler og krav, der er blevet indført af de danske spillemyndigheder. Spiludbydere skal opfylde en række krav, herunder at de skal have en dansk licens, der er udstedt af Spillemyndigheden. De skal også overholde reglerne for ansvarligt spil og forebyggelse af ludomani. Derudover skal de betale en høj afgift til staten for at få lov til at tilbyde spil i Danmark. Disse krav og afgifter gør det vanskeligere og mere omkostningsfuldt for mindre bingoudbydere at operere på markedet.

En anden faktor, der spiller ind, er det delvise monopol, som Danske Spil har på det danske spillemarked. Bingospil er kædet sammen med lottospil, og Danske Spil har fortsat monopol på at udbyde lottospil i Danmark. Dette gør det sværere for andre bingoudbydere at få en stor del af markedet og tage markedsandele fra Danske Spil.

Endelig er konkurrencen på markedet hård, og det kan være svært for mindre bingoudbydere at konkurrere med de større og mere etablerede spillere. De større spillere har ofte større budgetter og flere ressourcer til at udvikle og markedsføre deres spil. Dette kan gøre det svært for mindre spillere at vinde kunder og opbygge et stærkt brand.

Samlet set er der altså flere faktorer, der spiller ind på, hvorfor der i dag kun er relativt få bingoudbydere på markedet. Regler og krav fra de danske spillemyndigheder, det delvise monopol fra Danske Spil og den hårde konkurrence på markedet gør det svært og omkostningsfuldt for mindre bingoudbydere at operere på markedet.