Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Unibet

Unibet Bingo

Unibet Bingo byder på nogle af Danmarks største bingojackpots. Du kan spille med for helt ned til 10 øre, og de dyreste plader koster en flad 20’er.

Besøg Unibet Bingo

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Quick facts
Bonus beløb 0 kroner
Teoretisk værdi af bonus 0 kroner
Omsætningskrav Ikke relevant
Bonuskode Ikke nødvendig - indlagt i linket her på siden
For og imod
Gratis bingo: Som en af de eneste bingohaller tilbyder Unibet Bingo gratis bingo de første 14 dage efter din tilmelding - og du kan endda vinde rigtige præmier.
Spiludvalg: Med hele 7 bingorum med plader fra mellem 10 øre og 20 kr. er der i sandhed noget for enhver smag hos Unibet Bingo.
Kæmpe jackpots: Hvis du er ultra heldig kan du i skrivende stund vinde mere end 1,3 mio. i den progressive jackpot - det bliver ikke større på det danske bingomarked
Bonus: Der er ingen reel bingobonus. Den bonus du kan få skal bruges på spilleautomaterne, hvilket er lidt øv.
Pænt død chat: Hvis du er kommet for hyggen, så vend om. Unibet bingo har en chat, men den er mildt sagt død.
Overblik: Overblikket over hvor tæt du og andre er på at få bingo er desværre løst noget bedre i andre bingohaller.

Unibet Bingo

Det mest naturlige at tænke på, når man hører navnet Unibet er naturligvis sportsspil, men hvad du måske ikke var klar over er, at Unibet Bingo også hører til blandt de bedste på markedet.

Unibet Bingo kom til Danmark efter den ændring i Spilleloven, som har gjort det muligt at få licens til at udbyde bingospil om penge, og du kan godt begynde at glæde dig til de spændende spil.

Unibet Bingo byder nemlig på nogle af Danmarks største bingojackpots, og det betyder ikke at pladepriserne er tilsvarende store. Du kan spille med for helt ned til 10 øre, og de dyreste plader koster en flad 10’er.

Se her hvad Unibet Bingo giver dig:

 • 7 forskellige bingorum
 • 3 forskellige slags bingo
 • Store jackpots – flere på over 1 mio. kr.
 • Flotte loyalitetsbonusser

Få Unibet Bingo bonus

Hvis du opretter dig hos Unibet Bingo har du muligheden for at takke ja til et 100% matchtilbud op til 500 kr. på din første indbetaling. Det betyder altså at Unibet Bingo giver dig dobbelt så meget at spille for.

Der er dog et ret stort men – set med bingoøjne. Bonussen kan nemlig ikke gennemspilles på bingo.  Bonuspengene skal gennemspilles på nogle specifikke spilleautomater, for at du får den frigivet – men hvis du tænker, at det kunne være spændende nok at prøve spilleautomaterne, er det selvfølgelig en mulighed. Du skal blot være opmærksom på at bonuspenge skal gennemspilles 10 gange, før de frigives, så du kan hæve dine penge igen.

Bonussen fra Unibet Bingo kan godt bruges til at købe bingoplader med, men de bidrager ikke til omsætningskravet. Det vil sige, at selv om du vinder på en bingoplade, som er købt med bonuspenge, skal du stadig ind og spille bonussen igennem på en spilleautomat, inden du kan hæve din gevinst.

Se her hvad Unibet tilbyder dig:

 • Indsætter du 100 kr.  kan du få 100 kr. i bonuspenge
 • Indsætter du 250 kr. kan du få 250 kr. i bonuspenge
 • Indsætter du 500 kr. kan du få 500 kr. i bonuspenge
 • Indsætter du 1.000 kr. kan du få 500 kr. i bonuspenge

 

Derudover har du mulighed for at spille i 14 dage i et særligt begynder-bingorum, hvor pladerne er gratis, og hvor du faktisk alligevel kan vinde rigtige plader eller gratis spins.

Særligt begynderrum

Selv om der ikke er nogen decideret velkomstbonus til nye bingospillere, betyder det ikke, at du bliver ladt i stikken, når du begynder at spille hos Unibet Bingo. I stedet for en bonus, får du nemlig 14 dage, hvor du får lov til at spille i et særligt bingorum for nye spillere, hvor der er forskellige fordele.

Det særlige rum hedder Center Court, og det får du adgang til, så snart du har lavet et chatnavn. Der er åbent på Center Court hver dag fra kl. 09.00 til 11.00 samt 19.00 til 21.00, og i det tidsrum har du altså adgang til en række forskellige spil.

I Center Court rummet kan du finde spil, hvor du får en, to eller tre plader gratis, hvis du køber én. Du kan finde spil, hvor du højst kan købe et vist antal plader for at gøre det fair for alle, og du kan sågar finde gratis spil. Først og fremmest er alle spillene til at betale.

Loyalitetsbonus

Begynderrummet er dog langt fra den eneste fordel, du kan se frem til, når du begynder at spille bingo hos Unibet. Tværtimod kan du se frem til den ene bonus efter den anden, når du først begynder at spille.

Du begynder nemlig med det samme at optjene point til Unibet Bingos loyalitetshjul, og det kan der komme mange fordele ud af. Når hjulet bliver fyldt op sker der nemlig to ting: For det første får du lov til at dreje på hjulet, hvilket giver dig en eller anden form for gevinst. For det andet stiger du i niveau, og så er du klar til at fylde hjulet op igen. Jo højere niveau, jo større bonusser og gevinster.

Der kan vindes mange forskellige ting på hjulet. Du kan vinde “gavekort” til gratis bingospil eller gratis spins til de sjove minispil, men der kan også gemme sig endnu sjovere gevinster som kontanter, elektroniske gadgets eller sågar rejser.

Spil bingo hos Unibet

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Masser af spændende bingospil

Unibet Bingos spil er interessante. Mest af alt fordi du har mulighed for at vinde nogle af Danmarks største bingojackpots, men også på grund af variationen af spil og ikke mindst de sjove minispil, der kan spilles samtidig.

Se her hvad du kan spille:

 • Bingo med 75 numre
 • Bingo med 90 numre (banko)
 • 75-variant (3 plader pr køb)

Hvis sjove bingospil med kæmpemæssige gevinster er det du leder efter, så behøver du ikke lede længere end til Unibet Bingo. Her finder du 7 forskellige spændende bingorum med sjove spil, som kører døgnet rundt.

De 7 forskellige rum byder på tre forskellige former for bingo. Du kan spille bingo med 75 numre, bingo med 90 numre (det som også kaldes banko) eller 75-variant, som er det samme som almindelig 75-numres bingo, bortset fra at du får tre plader, hvor numrene fra 1 til 75 alle er repræsenteret en enkelt gang.

Du kan spille i disse rum hos Unibet Bingo:

75-Bingo:

 • Penny Room – 0,10 kr. pr. plade
 • All Stars – 2 kr. pr. plade

75-variant bingo:

 • The Arena – 10 kr. pr. plade
 • Super Saturday – 15 kr. pr. plade
 • Diamond Daily – 20 kr. pr plade
 • The Pitch – 5 kr. pr plade

90-banko

 • The Podium – 0,50 kr. pr. plade

 

Som du kan se, har alle bingorummene navne med sportstema, hvilket ikke er så underligt, når man tænker på Unibets oprindelige baggrund. Priserne på spillene starter ved 10 øre, men selv om du ikke har det allerstørste bingobudget, er der en chance for at du kan være med på selv de dyreste spil. Her giver du en 20’er for at spille med.

Udover de nævnte rum vil nye spillere kunne finde et særligt rum ved navn Center Court, som vi vender tilbage til om lidt.

Jackpots

Bingospil har en underlig evne til altid at være sjovt, selv om det i bund og grund er et ultrasimpelt spil. Det bliver dog aldrig sjovere, end når man vinder, og jo mere du vinder jo bedre. Unibet Bingo byder på nogle af de allerstørste progressive bingojackpots i Danmark.

Alle spillene har selvfølgelig en præmiepulje, som du får en del af, hvis du er den første til at få en eller flere rækker fyldt ud på en plade. Men en lille del af din indsats går i den progressive jackpotpulje, som dermed vokser indtil den bliver udløst.

Hvis du spiller bingo med 75 numre eller 75-variant, skal du have pladen fuld inden for 42 opkaldte numre for at vinde 75% af jackpotpuljen, men du kan stadig få en del af kagen (0,4%) helt til der er kaldt 50 numre.

Spiller du bingo med 90 numre skal du fylde din plade inden for 32 numre, og du kan få en ekstra gevinst helt til de 45 numre

Den største pulje hos Unibet Bingo finder du i The Arena, Diamond Daily og Super Saturday rummene, hvor der spilles 75-variant. Her er puljen i skrivende stund på over 1.300.000 kr., og den bliver endda fordoblet på visse tidspunkter af døgnet. Pladeprisen kommer dog aldrig over 20 kr. stykket.

Chat og minispil

Hvis du nogensinde har besøgt en rigtig bingohal, så ved du selvfølgelig også, at det bedste ved bingo sjældent er selve spillet. Det er mere det sociale og den hyggesludder man sidder og får med sidemanden, uanset om det er nogen man kender eller ej.

Det kan være svært at genskabe online, men Unibet Bingo har gjort forsøget. Du kan nemlig chatte med de andre spillere mens spillet er i gang. På den måde er det næsten som at sidde i bingohallen, men kaffen må du selv sørge for.

Dog skal det siges at chatten desværre er ret tam, da der kun sjældent er nogen der skriver i den, så hvis du er der for chattens skyld, så skal du måske vælge en anden bingohal.

Minispil

Det kan måske lyde mærkeligt, men man kan godt ind imellem blive lidt træt af at se numre dukke op på en computerskærm – specielt hvis det ikke er de rigtige numre. Derfor kan du også finde en lille flok såkaldte minispil hos Unibet Bingo.

Minispil er ganske enkelt spilleautomater, som kan spilles samtidig med bingospillet. Unibet tilbyder 12 forskellige sjove minispil, som hver især har sit hyggelige lille tema og mulighed for at vinde sjove gevinster.

Spil bingo hos Unibet

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Kom i gang hos Unibet Bingo

Der behøver ikke gå lang tid før du er i gang med at spille hos Unibet Bingo. Du skal blot have oprette en spillekonto, og det tager kun få minutter. Du skal bare gøre følgende:

 1. Klik her!
 2. Klik på “Opret konto”
 3. Indtast dine oplysninger

Du er i sikkerhed hos Unibet Bingo

Der skal licens til for at kunne udbyde nogen form for pengespil i Danmark, og den licens har Unibet Bingo selvfølgelig. Det betyder at sikkerheden er i orden, og du kan stole på ting som disse:

 • Forsvarlige pengeoverførsler
 • Sikker opbevaring af personlige oplysninger
 • Retfærdige spil

Missioner

Der er endnu mere at hente end loyalitetsbonusserne. Hver måned vil du nemlig blive sendt på en “mission” fra Unibet Bingo, som kan give dig de samme former for fordele, altså bingokuponer eller gratis spins til minispillene.

Missionerne er simple nok. Det kan være noget så simpelt som at købe en lille flok bingoplader til et af spillene eller måske ændre noget på dine indstillinger. Missionerne afhænger også af dit loyalitetsniveau. Jo mere du har spillet, jo mere komplicerede bliver missionerne.

Der er dog altid tre eller fire dele af månedens mission, hvor af den ene skal løses før du kan gå videre til den næste. Vi kiggede på en tilfældig månedsmission, som så således ud for en nybegynder:

 1. Åbn et bingorum; skift bingoopråber
 2. Spil bingo; spil minispil; chat
 3. Besøg “Min bingo”; spil minispil; spil et bingospil med funktioner; drej loyalitetshjulet

Omsætningskrav

Der er få ting i livet, som er helt gratis, og det gælder også bonusserne hos Unibet Bingo. Undtagelsen er de 25 gratis spins til Starburst, som du får så snart din spillekonto er oprettet. Her beholder du bare gevinsterne.

Hvis du vælger at tage imod casinobonussen på 500 kr., skal den spilles igennem 25 gange. inden gevinsterne er dine. Det vil sige, at du skal satse for i alt 12.500 kr., inden du kan foretage en udbetaling, og det skal foregå på spilleautomaterne. Bonussen kan ikke spilles igennem på bingo.

Bonusser, som er hentet på loyalitetshjulet har forskellige omsætningskrav. Bingo bonusser skal spilles igennem fire gange, mens gevinster fra gratis spins til loyalitetshjulet skal spilles igennem 25 gange, inden pengene er dine.

Kampagner

Unibet har hele tiden spændende kampagner i gang til deres spillere. Det gælder for sportsbetting, poker og casinospil, og det gælder naturligvis også for dig der hellere vil spille bingo.

Hver uge bliver der spillet spændende bingoturneringer med kontante præmier på højkant, men du kan også sagtens finde andre spændende konkurrencer, som eksempelvis lodtrækninger med spændende præmier.

Da vi tog et kig på kampagnesiden, fandt vi en stor månedlang turnering, hvor der hver uge i måneden var kontante præmier for 30.000 kr. og hovedpræmien for hele turneringen var en rejse til Paris.

Opret en spillekonto

Det er supernemt at komme i gang med at spille bingo hos Unibet Bingo. Du skal selvfølgelig have oprettet en spillekonto først, og som du måske har læst, er der fordele i at gøre det gennem spiludbydere.dk.

Sådan gør du:

 1. Klik her!
 2. Klik på “Opret konto”
 3. Indtast dine oplysninger

Det skal selvfølgelig ikke gøres nemmere end det er, så vi følger det lige helt til dørs, men det er vitterligt ikke særligt svært. Når du først har klikket på knappen er der fire sider med oplysninger, der skal indtastes.

På første side bliver du bedt om at indtaste dit navn, email-adresse, fødselsdato og CPR-nummer. Derudover skal du angive dit køn, selv om den kvikke læser vil vide at det kan ses på CPR-nummeret.

På anden side gælder det din fulde adresse og dit telefonnummer. Derefter skal du på tredje side indtaste det brugernavn du ønsker sammen med et password. Skulle du glemme dit password, bliver du også bedt om at indtaste et sikkerhedsspørgsmål.

Endelig mangler du bare at acceptere bonussen (eller lade være, hvis du ikke vil spille på spilleautomater) samt selvfølgelig regler og vilkår. Derefter skal du blot klikke på “Tilmeld” og så er du klar.

Lav en indbetaling

Når du har oprettet din spillekonto, kan du vælge at nøjes med de gratis bingospil, som du kan få gavn af i Center Court rummet – og selvfølgelig de 25 gratis spins, som du får for at oprette din spillekonto gennem Bingoforum.dk – eller du kan lave en indbetaling, så du også kan komme i gang med at optjene point til loyalitetshjulet.

Når du er logget ind på din spillekonto, skal du bare klikke på den gule “Indbetaling” knap, som du finder i øverste højre hjørne. Den bringer dig ind på betalingssiden, hvor du i første omgang skal vælge blandt de forskellige betalingsformer, som kan bruges hos Unibet. Du kan vælge mellem Mobilepay, almindelige kreditkort (Visa/Mastercard) eller e-wallets (Skrill/Neteller).

Når du har valgt din betalingsform, skal du blot indtaste de nødvendige kort-/kontooplysninger og naturligvis et beløb. Når du har godkendt det hele, går der kun få sekunder før pengene står på din spillekonto.

Sikkerhed

Det er naturligt nok at rynke lidt på næsen, når man bliver bedt om at indtaste personlige oplysninger som CPR-nummer og lignende. Du skal dog ikke være alt for nervøs, for den spillelov, som har været regelsættet for pengespil i Danmark siden 2012, siger at man skal have licens for at kunne tilbyde spil til danske spillere, og med licensen kommer en lang række strenge krav.

En del af disse krav har med sikkerheden at gøre, og det betyder at du kan føle dig tryg, når du spiller på sider med dansk licens, som eksempelvis Unibet. Spillemyndigheden har nemlig været rundt i krogene og sikret sig, at alle regler er overholdt. Det vil sige, at du kan stole på sikkerheden omkring ting som disse:

 • Opbevaring af personlige oplysninger
 • Pengeoverførsler
 • Retfærdige spil

Disse regler er til for spillerne, og selv om du ikke bekymrer dig om sikkerheden, så vil du nok blive glad for at vide, at licensen også betyder, at dine gevinster er skattefri. Rammer du den helt store bingojackpot, får du altså lov til at beholde det hele selv uden ubehagelige overraskelser fra SKAT.

Support

Det skorter ikke på muligheder for support hos Unibet Bingo. Du kan kontakte supporten på lige præcis den måde, som du foretrækker. Klikker du på “Infocenter” linket, som du finder i øverste højre hjørne, kommer du ind på support-siden, hvor der i første omgang kan findes løsninger på en række almindelige problemer i FAQ-sektionen.

Hvis du har brug for at kontakte supporten direkte, er der flere muligheder for at gøre det. Det er sådan set bare at vælge, hvordan du foretrækker at kommunikere. Du har følgende valgmuligheder:

 • Live chat (hver dag fra 09.00 – 23.00)
 • Telefon fra fastnet – 80 82 60 80 (gratis)
 • Telefon fra mobil – 89 88 33 25 (almindelig takst)
 • Email – formular på support-siden

Konklusion

Der er mange ting at være glad for hos Unibet Bingo, og vi skal ærligt indrømme, at vi er svært begejstrede her på Bingoforum.dk. Lad os starte med at være begejstrede over det vigtigste.

For selv om fem forskellige bingorum (seks for nye spillere) ikke umiddelbart lyder af meget, så er der stor kvalitet i dem. Der er de former for spil, der skal være, pladepriserne er særdeles overkommelige, og så gør det jo heller ikke noget, at der er nogle gedigne jackpots at hente.

Der er ikke nogen velkomstbonus til bingo, men det gør egentlig ikke så meget. Vi kan nemlig godt lide idéen om et særligt bingorum med masser af fordele for nye spillere, og så er det sjove loyalitetshjul også et stort plus.

Supporten er uovertruffen herhjemme. Der er ikke nogen, der har så omfattende en supportsektion, og rent bortset fra brevduer er det svært at finde på flere muligheder for at kontakte supporten. Licensforholdene er naturligvis også i orden, og det betyder at sikkerheden er i top.

Besøg Unibet Bingo med det samme og kom i gang med at spille gratis bingo i dag. Hvem ved om det bliver dig, der henter den helt store jackpot i Arena bingo rummet eller tager en af de store gevinster på minispillene?