Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Bingo bonus

Find din bingo bonus

Alt du skal vide om bingo bonus – hvor meget du kan få, hvad de kan bruges til, og hvad du ellers skal være opmærksom på

Bingo bonus online

Når du vælger at oprette dig hos en bingohal på nettet, vil du oftest blive tilbud en bonus sammen med din første indbetaling. Den bonus kan du så bruge på at spille hos udbyderen, således at du reelt kan spille for mere end dét du valgte at sætte ind.

Der er dog visse ting, du skal være opmærksom på – men dem gennemgår vi alle sammen i denne tekst.

Dine bingo bonus muligheder:

  1. Spilnu bingo: 100% op til 1.000 kr. – Omsætningskrav 10 x (indskud + bonus)
  2. Unibet Bingo: 100% op til 500 kr. – Omsætningskrav 10 x bonus
  3. Maria Bingo: 100 free spins hvis du indbetaler 100 kr. – Omsætningskrav: ingen

 

OBS husk, at alle beløbs-bonusser skal gennemspilles. Der er altså ikke tale om penge, du blot kan hæve igen, og hvis du tager imod en bonus. Dine penge låses altså indtil du har spillet dem igennem. Så det er en risiko du løber ift. ikke at kunne hæve dine egne penge igen. Men hvis dit indskud dermed er en betaling for underholdning – lige som at gå i biografen – jamen, så er der god grund til at takke ja til bonussen.

Hvad kan en bingo bonus bruges til?

Hvad du kan bruge din bonus til, afhænger af hvilken udbyder du vælger. Derfor er det nok nemmest at gennemgå den én efter en.

Spilnu bingo er den eneste af de tre bingohaller, hvor bonussen kan bruges til at spille mere bingo, så hvis du er her for at spille bingo – og kun bingo, så vil det klart være bonussen hos Spilnu Bingo du skal gå efter.

Som nævnt får du 100% matchbonus op til 1.000 kr., hvilket betyder, at hvis du indbetaler 200 kr. så giver Spilnu bingo dig yderligere 200 kr. og du kan altså købe bingoplader for 400 kr. Indsætter du 1.000 kr. får du yderligere 1.000 kr. og kan altså spille bingo for 2.000 kr.

Samtidig gælder det, at du skal gennemspille indskud + bonus 10 gange før du kan lave en udbetaling. Indsætter du 200 kr. skal du altså spille for 4.000 kr. og indsætter du 1.000 kr. skal du spille for 20.000 kr.

De fleste vil opleve ikke at nå at gennemspille kravet før pengene er brugt, men hvis du alligevel havde besluttet med dig selv, at det var ok, hvis du tabte dit indskud, så kan du lige så godt sige ja tak til at kunne spille for dobbelt så meget. Så længe du ikke indsætter mere end du er ok med potentielt at tabe.

Unibet Bingo har en bonus på 100% op til 500 kr., hvilket lyder helt ok – men det er vigtigt at du ved, at bonussen ikke kan bruges på at købe bingoplader. Du får altså ikke mere bingo ud af at sige ja til bonussen.

Bonussen kan bruges på at spille på spilleautomater. Ved første øjekast, kan det også virke “gratis”, men husk at du skal gennemspille bonusbeløbet 10 gange, før du kan hæve dine penge igen.

Hvis du eks. indbetaler 500 kr., og dermed kan spille bingo for 500 og på spilleautomater for de 500 kr. du får i bonus, så skal du satse 5.000 kr. på spilleautomaterne inden du kan lave hævningen. Det låser altså også dine rigtige penge.

Det er helt normalt praksis, og ikke noget, der gør Unibet til et dårligt valg – du skal bare være opmærksom på det når du overvejer om du skal sige ja til deres bonustilbud.

Hos Maria Bingo får du ikke et ekstra beløb, når du indbetaler – til gengæld får du 100 gratis spins til en spilleautomat. Og faktisk vil det give ret god mening at takke ja til det tilbud selvom det ikke har noget med bingo at gøre… for disse spins er rent faktisk gratis. Og vinder du noget på dine gratis spins, så er det endda kontanter, der kan udbetales.

Så, der er faktisk ingen grund til ikke at sige ja til dette tilbud, hvis du vælger Maria Bingo som din bingohal.

Konklusion om bingo bonus

Bingo bonusser er noget du skal overveje i forbindelse med at du opretter dig hos en ny bingohal. Det er nemlig noget du kun kan få i forbindelse med 1. indbetaling. 2. gang du indbetaler, er der ingen muligheder for at få noget ekstra med, så det giver rigtig god mening at sætte sig godt ind i fordele og konsekvenser inden du opretter dig.

Fordel: 

  • Du får mere at spille for

Ulempe: 

  • Din indbetaling låses, og du skal nu spille for et vist beløb, inden du kan hæve dine penge igen – undtagen hos Maria Bingo hvor der intet krav er.

Vælg den udbyder, der har den bingo bonus du helst vil have:

Unibet Bingo

Unibet Bingo tilbyder både gratis bingo & har det absolut bedste udvalg af bingo-jackpots.

Læs mere om Unibet Bingo
Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

SpilNu Bingo

En af Danmarks klart sjoveste bingohaller

Læs mere om SpilNu Bingo
Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Maria Bingo

Kom og vær med i de hyggelige bingospil - deltag for helt ned til 50 øre!

Læs mere om Maria Bingo
Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.