Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Bingo hos DK4

Alt om TV bingo hos DK4

Fuld plade på TV2 er slut, eller holder i det mindste en pause, men det betyder ikke, at vi ikke længere kan spille bingo i TV. For der er også bingo hos DK4.

Bingo hos DK4

Artiklen her vil gøre dig klogere på tv-bingo hos DK4.

Jeg er blevet meget glad for online bingo. Det er nemt og bekvemt – jeg kan spille derhjemme, lige præcis når jeg har lyst til det. Jeg kan selv bestemme, hvor meget jeg vil spille for, og jeg kan bestemme hvor lang tid jeg vil spille.

Men jeg må indrømme, at jeg godt kan lide konceptet med at spille sammen med andre – også selvom det er i TV.

…artiklen fortsætter under bingotabellen

De bedste online bingohaller

Unibet Bingo

Unibet Bingo tilbyder både gratis bingo & har det absolut bedste udvalg af bingo-jackpots.

Læs mere om Unibet Bingo
Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

SpilNu Bingo

En af Danmarks klart sjoveste bingohaller

Læs mere om SpilNu Bingo
Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Maria Bingo

Kom og vær med i de hyggelige bingospil - deltag for helt ned til 50 øre!

Læs mere om Maria Bingo
Besøg

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Hvordan skal jeg spille bingo hos DK4?

Først nogle virkelig godt nyheder: Jeg fandt ud af at jeg kan spille bingo hver eneste dag på DK4.

  • Mandag: 19.30 – 20.30
  • Tirsdag: 16.00 – 17.00
  • Onsdag: 20.00 – 21.00
  • Torsdag: 16.00 – 17.00
  • Fredag: 16.00 – 17.00
  • Lørdag: 19.00 – 20.00
  • Søndag: 16.00 – 17.00

 

På DK4 bingo programmet i weekenden er der ekstra underholdning. Blandt andet er der musik fra dansk-toppen og live bands.

For at få lov til at være med i bingospillet, skulle jeg melde mig ind i SIFAklubben.

Det er en klub, der oprindeligt er oprettet for at støtte idræt i Aalborg. Det lød lidt skørt, at jeg skulle melde mig ind i en klub, der støtter fritidsaktiviteter i Nordjylland, når jeg selv bor ret langt væk. Hvorfor det er SIFAklubben, der står bag bingo i tv hos DK4, det ved jeg ikke.

Men jeg ved, at den danske Spillemyndighed – altså dem, der giver licens til online casinoer, har besluttet, at for at spille bingo i TV, skal man være medlem af en klub. Og det er altså som klub-medlem af SIFA, at jeg har lov til at spille med.

Det koster heldigvis ikke noget, at blive medlem, og det foregår ret hurtigt og smertefrit. Det eneste jeg skal gøre, er at oplyse om navn og adresse. Er der andre medlemmer af min husstand, der gerne vil spille bingo – så er der ingen grund til, at de også melder sig ind, for de hører under samme medlemskab.

Du kan også melde dig ind i SIFAklubben her.

Da jeg havde meldt mig ind, skulle jeg have nogle bingoplader til samme aften. Det kunne jeg ikke få lov til!

Der skal gå 24 timer efter man har meldt sig ind, før man kan købe bingoplader. Jeg måtte altså vente til dagen efter.

Bingopladerne koster 24 kroner og det er for 6 bingoplader, som kan genbruges. Jeg synes, det er helt utrolig smart, at jeg kan bruge bingopladerne lige så mange gange jeg vil. Når jeg har printet dem ud, så skal jeg selvfølgelig betale for at bruge dem hver gang, men det kan jeg gøre på sms.

Jeg har en kode på bingopladen og et pladenummer, som jeg skal oplyse, når jeg betaler for dem.

Hvordan vinder du i tv-bingo?

Du kan vinde præmier ved at få bingo og du kan få ekstra præmier, ved at ringe ind til studiet, når du har fået bingo. Har man bingo – altså 5 tal på en række, skal man ringe på tlf. nummer 99 34 99 88.

Når tv-bingo på dK4 starter, er der fine billeder af landskaber som baggrund, og der er helt stille baggrundsmusik, mens jeg spiller. Tallene bliver råbt op af studieværten, på en rolig og behagelig måde. Jeg skal ikke skynde mig, men kan sagtens bevare overblikket.

Jer, der har læst med i mine tidligere indslag ved, at det der med at duppe bingonumrene i online bingo er noget, der kan stresse mig. Så det passer mig rigtig godt, at det går lidt roligt for sig.

De tal, der er læst op i forvejen, står hele tiden på skærmen, så jeg kan dobbelt-checke, hvis jeg misser noget.

Der spilles også live-musik i løbet af programmet i en pause mellem spillene.

Jeg må erkende, at jeg er blevet vild med denne form for bingo. Det er enormt hyggeligt og jeg har helt klart en følelse af, at jeg spiller sammen med andre. Det gør jeg naturligvis også, de sidder bare andre steder i landet. Men at følge med i hvad studieværten siger og gør, og jeg samtidig selv skal følge med i mine bingoplader, det giver en følelse af fællesskab.

Når der er nogen, der er kommet igennem til studiet, så hyggesnakker værten med den, der ringer ind. Den der kommer igennem, skal vælge en låge blandt 31 låger, i håbet om at finde en trold, og dem er der 2 af.

Er der en trold bag lågen, så skal lykkehjulet i studiet drejes, og her kan man altså vinde mange penge. På lykkehjulet er der mulighed for at ramme 1000, 2000, 3000, 4000 og 5000 kr.

Den ene person, der var igennem i dag, da jeg spillede, vandt 5000 kr. Og det har altså kostet spilleren bare 24 kroner, at være med.

Hvis man ikke finder en trold bag lågen, så er der også andre muligheder. Den næste person, der kom i gennem fik et 4x kort bag sin låge. Han havde vundet 100 kr. på sin bankoplade, og fik altså det beløbet ganget med 4. Hans gevinst var altså 400 kr.

Når du har betalt dine bingoplader, er de registrerede hos tv bingo, som derfor sender din gevinst direkte hjem til dig. Hvor meget du kan vinde, står på bingopladen ud for hver række.

I hverdagene spilles der 5 spil på en time, mens der om lørdagen spilles flere bingospil, og der kommer flere igennem til studiet, med chance for at vinde præmier.

Jeg kan kun anbefale bingo på DK4. Det er sjovt og underholdende. Det er rigtig god gammeldags bingo og det er brand-hyggeligt.

SIFA bingo - hvor dyrt er det?

Det kan være svært, at gennemskue hvor meget det egentligt koster at spille tv bingo. Men spiller du bingo på DK4 som SIFA-medlem, så gør SIFA det nemt for dig!

Jeg betalte 24 kroner, for at spille en enkelt dag. Det er prisen for bingopladerne, som du selv printer ud. Der er 6 bingoplader på dem.

SIFA har også et tilbud til jer derude, der gerne vil spille fast hver dag.

Log ind på tv-bingos hjemmeside her og tilmeld dig. Det er også her, du kan se SIFAs tilbud til bingo i en hel måned.

Hos SIFA er det således, at du ikke betaler en krone for at blive medlem af bingoklubben. Det var utrolig nemt for mig, at oprette mig og blive medlem, så det er noget alle nemt kan gøre.

Når du har bestilt og betalt dine første bingoplader, så kan de genbruges. Det er dine egne bingoplader, som du selv skal printe ud. Når du har dem, så skal du IKKE duppe dem, men markere dem med f.eks. mønter, når der er trukket et tal, som du har.

Dagen efter kan du bruge dine bingoplader igen, bare du husker at betale for dem! Det kan du gøre, ved at indbetale på SMS med angivelse af dit bingoplade nummer.

Dine bingoplader koster 24 kroner for 6 bingoplader per gang. 

Men der er faktisk en endnu nemmere måde at gøre det på.

Hos SIFA kan du købe for en hel måned ad gangen. Køb 6 bingoplader i 4 uger for kun 500 kr.

Der er bingo hver dag i løbet af ugen og til 24 kroner per dag, i 4 uger, bliver det 672 kroner. Du sparer altså 172 kroner, ved at bestille for en hel måned ad gangen hos SIFA.

Så hvis du gerne vil spille mere end bare en gang i mellem, så kan det absolut godt betale sig at købe SIFAs månedstilbud.