Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Livestream sport – helt gratis

Livestream gratis sport

  1. Betfair Videoopret konto og stream med det samme
  2. LeoVegas Live Streaming – opret konto her, og stream en lang række sports events
  3. Bet365 Live – pioneren på dette område har stadig en langt række sportsbegivenheder

Vores absolutte streaming favorit er Betfair Video – det eneste det kræves er, at du opretter en konto og har et hvilket som helst beløb stående på din konto. Billedet her ved siden af giver et lille indblik i hvilke sportsbegivenheder du kan få lov til at livestreame med Betfair Video.

LeoVegas live streamer også en masse sportsbegivenheder til deres kunder. Opret konto via linket ovenfor, indsæt et beløb og stream løs. Hos LeoVegas finder du bl.a. den engelske FA Cup og Championship – to turneringer som står mange fodboldglade danskere nær, fordi man får hold fra de lavere divisioner i engelsk fodbold at se i aktion.

I gamle dage ville Bet365 helt sikkert have ligget 1’er på denne liste – men first moveren på området kan ikke længere tilbyde de samme topbegivenheder som i de gyldne dage i starten og midten af 10’erne. Du finder dog fortsat en lang række begivenheder – ikke mindst inden for de lidt mindre populære sports events såsom hestevæddeløb. Bemærk, at du skal have Bet365’s app for at kunne live streame.

Opret en konto og livestream sport gratis

 

Der er en del frynsegoder forbundet med at have oprettet en spillekonto hos en sportsbetting-udbyder på markedet. Dels kan man være heldig at finde gode bonusser, men men man vil også støde på muligheden for at kunne se på nettet, hvad man ellers aldrig ville have kunnet opleve på nogen form for TV-abonnementer nu eller tidligere. Masser af live sportsbegivenheder online.

Se kampe fra alle ligaer i verden

Live streaming af fodboldkampe kan også være ekstra interessant, hvis man i forvejen har placeret et pregame bet på et udfald i den pågældende kamp. De fleste sportsbetting-udbyder udbyder live streaming på mange af de store ligaer i verden, men sågar også på mange af klodens mindste ligaer. Lige fra Sydamerika til Australien og fra Asien til Europa.

Opret konto hos LeoVegas Sport

Der er ikke kun tale om live streaming af fodboldkampe på markedets online bookmakere. Man kan ofte også streame kampe fra større ishockey-ligaer, basketball kampe samt et væld af tennis-turneringer verden over. Udbuddet af live streaminger bliver blot større og større hvert år, da populariteten omkring live streamings er støt stigende.