Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Odds på EM i fodbold 2024

Unibet har gennem en længere periode været ganske aggressive i deres markedsføring af egne odds. Her skilter man nemlig åbenlyst med sine største konkurrenters navne i alle typer markedsføring – men naturligvis kun for at prale med, at deres odds  er de højeste. Denne artikel bygger på Unibets egne tal, hvilket naturligvis betyder, at man skal have sin kritiske sans med sig. På positivsiden kan det nævnes, at Danske Spil og Bet365 ganske givet ville have bjæffet, såfremt tallene ikke passede.

Højeste Champions League de seneste 12 måneder

I løbet af de seneste 12 måneder har Unibet gennemsnitligt tilbudt de højeste odds på Champions League-kampe sammenlignet med både Danske Spil og Bet365. Denne konstatering kommer fra en simpel analyse af odds fra de tre bookmakere, som viser, at Unibet gennemsnitligt har ligget foran konkurrenterne.

Gennemsnitligt har Unibet således haft en tilbagebetalingsprocent på 97,4% på de seneste 12 måneder.

Ved at undersøge odds på forskellige kampe i Champions League, fra gruppespillet til finalen, fremgår det, at Unibet ikke blot tilbyder konkurrencedygtige odds, men også ofte de mest fordelagtige for spillerne. Dette har gjort Unibet til et populært valg blandt spillere, der ønsker at maksimere deres potentielle gevinster.

Danske Spil på en 2. plads – Bet365 nr. 3

Danske Spil, som er den nationale bookmaker i Danmark, har også haft konkurrencedygtige odds, men har i gennemsnit været lavere end Unibet. Selvom Danske Spil tilbyder en bred vifte af spil og er kendt for sin pålidelighed, har deres odds på Champions League-kampe ikke været så høje som Unibets.

Danske Spil har således haft en tilbagebetalingsprocent på 95,18% – eller lige godt 2% dårligere end Unibet.

Bet365, en af verdens største og mest kendte bookmakere, har også konkurreret tæt med Unibet. Dog viser data, at deres odds ofte har ligget marginalt lavere end Unibets. Dette har gjort en forskel for de spillere, der søger at få den bedste værdi for deres væddemål.

Bet365 har i perioden haft en tilbagebetaling på 94,77% – altså kun en lille smule dårligere end Danske Spil.

Denne trend med Unibets højere odds kan tilskrives deres strategi om at tiltrække flere spillere ved at tilbyde bedre værdi. For spillere betyder det, at de kan få mere ud af deres indsatser, især når det kommer til højt profilerede turneringer som Champions League.

For dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres spil på Champions League, har Unibet derfor vist sig at være det bedste valg i de seneste 12 måneder. Med deres gennemsnitligt højere odds sammenlignet med Danske Spil og Bet365, står Unibet som en klar favorit blandt mange spillere.

Hvem har det højeste odds til EM i fodbold?

Det finder vi desværre først ud af efter EM-slutrunden i fodbold er spillet færdig. Ikke desto mindre, så kan du regne med, at Unibet også ønsker at kunne lave reklamer med netop dette budskab, når slutrunden er overstået. I hvert fald er det et godt bud som din faste odds-makker til sommerens helt store fodboldhøjdepunkt.

Læs også artiklen: Odds på EM i fodbold

Husk at følge med i vores blogs øvrige nyheder da vi løbende lægger nyt og spændende indhold ud. Tjek også vores grundige artikel om Fodbold EM 2024 i Tyskland.

Se også: Alle bookmakere på Spiludbydere.dk