Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

spillehallen logo - Spiludbydere.dk

Spillehallen

OBS: Vi har ikke nogen aftale med denne spiludbyder og alle links til udbyderen er således fjernet. Anmeldelsen forbliver online, men bliver ikke længere opdateret, hvorfor oplysninger kan være forældet. Vi anbefaler, at man tjekker spiludbyderens hjemmeside for opdaterede oplysninger.

Gå til listen med online casinoer.

Quick facts
Bonus uden indskud 75 kroner
Bonus ved første indskud 100 kroner
Teoretisk værdi af bonus 68 kroner
Bonuskode CAL (tilføjes automatisk ved klik på link)
For og imod
Danske spilleautmater: Spillehallen bliver ofte fremhævet for deres danske spilleautomter - bedøm selv om du er enig
Bonus uden indskud: Man skal ikke stire sig blind på bonusser - men 75 kr uden du behøver sætte penge ind, er ganske unikt!
Lette at komme i kontakt med: Vi oplever, at spillerne udtrykker glæde over, at Spillehallen er nem at kontakte med via livechat og email.
Bordspil tæller med i omsætningskrav: Dette er ikke uvæsentligt. Det er langt nemmere at gennemspille en bonus ved et bordspil (blackjack, craps, m.fl.) end ved spilleautomaterne
100% danskejet: Betyder det noget for dig, om der betales skat i Danmark? Det gør Spillehallen - ligesom Spiludbydere.dk gør det?
Langsom udbetaling: Du får dine penge - det går bare langsomt. Er du til hurtig udbetaling, så kig efter Karamba eller ComeON! - her kommer pengene næsten med det samme

Få din bonus, når du vælger Spillehallen.dk

Få 75 kr. gratis når du opretter dig
Besøg Spillehallen.dk her

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Få 100% op til 100 kr. på dit første indskud
Besøg Spillehallen.dk her

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Bonus uden indbetaling

Spillehallen.dk har måske et af de mindste velkomsttilbud blandt spillehaller i Danmark. Alligevel holder vi på, at deres velkomsttilbud hører til i den absolutte top.

Det gør vi, fordi deres gratis gave ved oprettelse og validering af spillekontoen er uden sidestykke. Når du opretter din spillekonto, får du nemlig 25 kr. gratis med det samme, og derefter er der en ekstra 50’er,  – 75 kr. i alt som du får når du validerer din spillekonto med NemID. Du skal bare huske på vores unikke bonuskode CAL, når du opretter din spillekonto.

De kan bruges til samtlige spil i hele udvalget, men du er slet ikke færdig endnu. Når du har lavet din første indbetaling, får du nemlig yderligere 100 kr. ind på din spillekonto. Alt i alt bliver det altså  gratis gave og bonus for 175 kr., og det er der ganske enkelt ikke andre spiludbydere i Danmark, som gør bedre. Du har i øvrigt 30 dage til at validere din spillekonto og få gavn af hele tilbuddet.

Ofte stillede spørgsmål om Spillehallen

Er Spillehallens bonus virkelig 'gratis'?
Nej - men er du ny spiller, kan du få 75 kr. før du indbetaler dine egne penge. Du skal stadig bonussen fri før du kan hæve den.
Hvor høj er tilbagebetalingsprocenten hos Spillehallen?
Ifølge Spillehallens egne tal, ligger den på 96% - dvs. der betales 96 kr. tilbage for hver 100 kr. der spilles for.
Kan jeg få overskud på bonussen?
Gennemsnitteligt kan du få overskud på det samlede bonustilbud (de 75 kr + 100 kr bonus for første indskud). Klik for mere info.
Skal man bruge en bonuskode hos Spillehallen
Ja - benyt bonuskoden CAL og vær sikker på at modtag din bonus
Kan jeg stole på Spillehallen?
Ja! Spillehallen har dansk licens og en score på ca 4 hos Trustpilot (hvilket er flot for en spiludbyder) - oplever du alligevel problemer, så kontakt gerne os, så jælper vi.