Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Kortspil

Køb spillekort / kortspil på nettet
Køb spillekort af allerhøjeste kvalitet hos Pokershop.dk
Besøg Pokershop.dk
Spil kort på nettet
Spil alt fra hjerterfri, præsident (røvhul), whist, mm. på nettet.
Gå til guiden

Spillekort eller kortspil?

Der kan være flere grunde til du er havnet her. Vi kan komme på 2. Lad os se om, vi har gættet rigtigt.

Spil sjove kortspil på nettet

Kortspil har altid været populære, både som tidsfordriv og på seriøst plan, med eller uden penge involveret.

Derfor er der heller ikke noget mærkeligt i, at mange kortspil er tilgængelige til at spille på et online casino, og ligesom deres modstykker i det virkelige liv, kan det både være med og uden penge involveret.

I denne korte guide vil vi forsøge at hjælpe dig til at finde de kortspil du leder efter.

Her kan du spille 'gratis' kortspil

Der findes et utal af forskellige kortspil – og det kan være svært at finde dit favoritspil. Underneden har vi listet nogle udmærkede steder hvor du kan spille mod andre – venner eller fremmede – enten gratis eller for ganske få håndører.

Bemærk – der er ikke tale om ‘spil om penge’ men blot at du visse steder skal købe kredit for at spille. Som så mange andre steder, skal du altså købe dig til livets tant og fjas.

Trickstercards – spil hjerterfri, whist, bridge, 500 og andre spil. Spil mod computeren eller andre mennesker.

Cardzmania – spil bridge, Præsident*  500, canasta, gin, rummy, snyd, krig og MANGE andre spil – spil  mod computeren eller mod andre spillere.

Spigo – spil et hav af spil – og mange spil som man ikke kan finde andre steder. Spigo deler vandene, og de får (enormt) dårlige anmeldelser på Trustpilot – så det er med blandede følelser vi har dem med på listen her. Spigo anklages for (særligt siden starten af 2021) at være grådige samt at køre ustabilt. Til gengæld kan du som nævnt finde sjove kortspil (og ofte også ‘ægte’ modstandere) som slet ikke – så vidt vi ved – kan findes andre steder.

 

*desværre ikke det rigtige præsident (eller røvhul) – men det minder en lille smule om det.

Populære kortspil

Whist

Whist er en klassisk engelsk kortspil, der spilles af 4 personer. Spillet spilles med en standard 52-korts stak, og formålet er at tage flest tricks. Spillerne byder på, hvor mange tricks de tror, de kan tage i hver runde. Hvis en spiller tager alle de tricks, de har budt på, kaldes det “en gåtur”. Whist er kendt for at være en taktisk udfordring og kræver en god hukommelse og overblik.

Poker

Poker er et af de mest populære kortspil i verden, og spilles af millioner af mennesker hver dag. Der er mange forskellige variationer af poker, men de fleste spilles med en standard 52-korts stak. Formålet er at have den bedste hånd ved slutningen af hver runde og vinde poten, som er de samlede indsatser fra alle spillere. Poker er kendt for at være et spil af strategi, psykologi og held.

Bridge

Bridge er et kortspil, der spilles af 4 spillere i par. Det spilles med en speciel 52-korts stak, der er opdelt i fire kulører. Formålet med spillet er at samarbejde med ens makker og tage flest tricks. Bridge er kendt for at være en udfordrende og kompleks strategisk udfordring og kræver en god hukommelse, samarbejdsevne og taktisk tænkning.

Rummy

Rummy er et populært kortspil, der spilles af 2-6 spillere. Spillet spilles med en standard 52-korts stak, og formålet er at have den laveste score ved slutningen af hver runde. Spillerne trækker og smider kort, indtil de har en kombination af kort i deres hånd, som de kan lægge ned for at score point. Rummy er kendt for at være en simpel og sjov udfordring, der kan spilles af spillere i alle aldre.

500

500 er et kortspil, der spilles af 3-5 spillere. Det spilles med en speciel 43-korts stak, der inkluderer kort fra 2 til Ace i alle fire kulører. Formålet med spillet er at tage flest tricks og nå en score på 500 point først. Spillet kræver en god blanding af strategi og held og er kendt for at være en populær udfordring i Danmark.

Fisk

Selvom det måske ikke er lige så udbredt som de andre kortspil, så er det stadig en meget populær og sjov udfordring for børn og voksne. Fisk er en simpel og let at forstå version af det populære kortspil Go Fish, og det spilles med en standard 52-korts stak. Formålet med spillet er at samle sæt af fire kort af samme kulør og rang ved at spørge de andre spillere, om de har de kort, du har brug for. Spillet kræver en god hukommelse og strategisk tænkning, og det er en sjov måde at tilbringe tid sammen med venner og familie.