Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Bingo banko

Bingo banko på tv2

OBS: Dette program er udgået – og er erstattet af ‘Fuld Plade‘ hos TV2. Indholdet i artiklen nedenfor er forældet.

Stand up og bingo

Stand up komikerne Jacob Wilson og Simon Talbot, som vi blandt andet kender fra Comedy Fight Club på TV2 Zulu, står i spidsen for live-programmet, hvor deltagere kan spille lige så mange plader som de ønskede og gøre det i selskab med deres familie og venner hjemme fra sofaen.

Der er tre chancer for at vinde i hver udsendelse – nemlig på 1 og 2 rækker og så selvfølgelig på fuld plade. Tallene bliver dog ikke kaldt af en almindelig opråber men findes i stedet på en ny og underholdende måde hver gang.

Hvor langt kan man glide i glidecreme?

På premiereaftenen blev tallene eksempelvis fundet ved at se hvor langt Peter fra Paradis Hotel – indsmurt i glidecreme – kunne glide ovenpå en række af midaldrende og lettere overvægtige mænd, og hvor mange tal to personer kunne finde i en tank fyldt med flødeboller.

Hvis du ønsker at deltage i Bingo Banko på TV2, skal du blot:

 

  • Printe lige så mange plader som du ønsker fra TV2s hjemmeside
  • Følge med i programmet hver lørdag kl. 20.00 og afkrydse de tal der bliver trukket
  • Ringe ind til programmet på 70 11 49 09 når du har fået bingo og opgive kontrolnummeret nederst i højre hjørne på din bingoplade
  • Håbe at du bliver udtrukket blandt de spillere der har fået bingo samtidig med dig

 

Hvad med resten af ugen?

Det er både let og underholdende at være med i TV2’s Bingo Banko, men er du én af dem der bare ikke kan vente med at spille bingo til næste lørdag?

Det er vi nogle stykker der ikke kan, og heldigvis kan der rådes bod på dette. Hvis ikke du har prøvet at spille bingo på nettet før, så læs med her.

 

Spil bingo på nettet

Her på siden har vi listet de mest populære online bingohaller og casinoer, så vores besøgende sikres at få en hyggelig og ikke mindst tryg oplevelse med at spille på nettet.

Læs mere i vores bingo guide andet sted på siden her. 

Din guide til online bingo

Vi er din guide til online bingo. Vi danner en hyggelig, sikker og tryg ramme om det underholdende spil på nettet.

Her på siden finder du anmeldelser af de mest populære bingohaller, artikler om bingospil.

Følg med på siden her og bliv løbende orienteret om aktuelle bonustilbud, der ofte er bedre end de standard-tilbud, du tilbydes ved direkte tilmelding hos udbyderne.