Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Bingoplader til print

Download og print gratis bingoplader her

Har du brug for gratis bingoplader til at spille hjemme. Her kan du nemt downloade og printe bingoplader.

Print bingoplader

Hvis du står som arrangør af et bingoarrangement enten hos dig selv eller i den lokale idrætsforening eller andet, så kommer her en lille håndsrækning: Print bingoplader ud direkte fra din egen PC

Dermed har vi sørget for, at du kan have det allervigtigste klar til spillet. Så mangler du bare at lave kaffen selv – og måske sørge for lidt snacks af forskellig art.

Vi har hele 108 forskellige plader klar til dig, som bare mangler at blive printet ud. Så er der gjort klar til aftenens bingohygge. Har du i øvrigt husket præmierne?

Sådan gør du:

  1. Klik på dette link
  2. Klik på printer-ikonet i øverste højre hjørne
  3. Vælg den rigtige printer og klik på “udskriv”

Print bingoplader til hjemmehygge helt gratis

De fleste kan blive enige om, at det er superhyggeligt at spille bingo, så hvorfor ikke lave en bingoaften hjemme i privaten sammen med vennerne. Præmierne kan I selv bestemme.

Du kan også printe bingopladerne ud til brug – eller måske bare som ekstra plader for en sikkerheds skyld – ved det årlige bingospil i din lokale forening.

Pladerne, som du kan printe ud her på siden, er til bingo med 90 numre. Det er det, som også kaldes dansk bingo eller banko. Du finder 15 numre på hver plade, som er organiseret i tre rækker og ni kolonner. I første kolonne finder du tallene 1-10, i anden kolonne 11-20 og så videre.

Når du printer bingoplader ud her på siden, får du i alt 18 ark med 6 plader på hver. Det giver i alt 108 forskellige plader, så hvis der bare er tale om en lille omgang hyggebingo med vennerne, er her i hvert fald bingoplader nok. Print bingoplader ud med det samme, så de er klar til spillet.

Print gratis bingoplader

Interesseret i online bingo?

Hvis du bare er dig selv og har lyst til at spille lidt bingo, behøver du naturligvis ikke printe bingoplader ud. Du kan gå ind til Danske Spil Bingo og spille hele døgnet rundt, hvis du har lyst. Du skal dog stadig selv stå for kaffen.

Du behøver heller ikke at betale for dine bingoplader, for du kan spille gratis bingo hver eneste aften mellem kl. 19 og 23. I dette tidsrum begynder der et nyt spil hvert 6. minut, og der er 30 kr. at spille om i hvert eneste af dem. Dertil kommer en jackpot på 1.000 kr. som kan blive udløst af en heldig bingospiller.

Det er selvfølgelig bare den lave ende af Danske Spil Bingos tilbud. Du kan også spille med om Danmarks største bingojackpot, som aldrig er på mindre end 30.000 kr. Du kan spille Mega Jackpot hele døgnet rundt, så længe der er spillere nok. Pladerne koster 30 kroner stykket.

Du kan også være med i det superhyggelige Stjernedrys spil. Her koster det 18 kr. at spille med om en jackpot på mindst 10.000 kr, men det er langt fra de vigtigste ved dette spil. Det er nemlig her, du kan vinde Danske Spils populære chatværter, som altid er klar til at sætte gang i spillene med quizzer og andre konkurrencer.

Kom i gang med at spille hos Danske Spil Bingo med det samme ved eller læs vores guide til online bingo eller få det fulde overblik over dine muligheder ved at gå til forsiden.